FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Cristescu face dezvăluiri din Giuleşti: "Rada, o grămadă de fiţe şi figuri" » Despre Pancu: "A condus revolta, este o mare dezamăgire"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 august 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 21 august 2013 19:48

Nicolae Cristescu a clarificat problemele de la Rapid în această seară şi a dezvăluit că Daniel Pancu a fost liderul revoltei din Giuleşti. De asemenea, a anunţat că Nae Manea este în cărţi pentru a fi antrenorul Rapidului.

Cristescu a explicat şi de ce l-a demis pe Marian Rada: "Au fost mai multe abateri repetate ale lui Marian Rada. A sărit mult de tot calul şi a depăşit limita bunului simţ.

Nu e normal să jucăm cu Berceniul, echipă cu care jucăm în prima etapă. A cedat cu greu, că le promisese că joacă. Nu e posibil Mariane. Noi am făcut trial şi am găsit 4-5 jucători foarte buni. El ce mi-a zis? Că vorbeşte la poartă şi nu le dă voie să intre la bază.

O grămadă de fiţe şi de figuri. Mă ştiu cu el de 30 de ani, nu credeam că poate face aşa ceva. Face antrenamente de o oră. Atît, 4 antrenamente pe săptămînă. Şi mai sînt două săptămîni pînă începe campionatul.

Acum o oră am vorbit cu Nae Manea. Este una dintre variantele noastre. Are uşa deschisă oricînd la noi.

Prea multă prietenie faţă de jucători strică. I-am considerat prieteni, dar m-am săturat. Le-am plătit salariile, le-am dat o primă de 3.000 de euro. Pancu a condus revolta, el a fost liderul. Este o mare dezamăgire pentru mine", a spus acţionarul rapidist la Fanatik Show de la Digisport.

CLICK AICI pentru a citi reacţia lui Pancu!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (62)
avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  09 Septembrie 2013, 03:38

o sa se desfiinteze mizeria asta de echipa :rapid !

mugurb
mugurb  •  22 August 2013, 14:12
Postat de marius_1923 pe 22 August 2013, 01:35

Mare tam-tam ati facut de cand ati preluat clubul...numai gargara...nimic concret.....stie Pancu ce stie...

pai daca omu' e marioneta ce faca si el?! apare ca arlechino pe la tv poate ii mai cresc si lui procentele de imagine. nu se redreseaza rapidu' cu astia niciodata. de la inceput s-a vazut ca nu au putere financiara sa tina echipa. n-ai bani?! stia acasa!

pescarul.amator
pescarul.amator  •  22 August 2013, 13:53
Postat de liviuemil pe 22 August 2013, 01:00

Uite comunistul care vorbeste despre altii! Uiti ciora ca voi a-ti fost primii care a-ti facut propaganga comunista in Romania??? Pe vremea cind va dadeati mari si tari, Steaua nici nu exista.Era bine daca dadeati ortul popii atunci, cu siguranta soarta Romaniei era alta!

ma cacareaza, nu prea ai fost pe la scoala. asta in primul rand. in al doilea rand ca sa nu mai preiei ca un papagal ce esti prostiile debitate de redusi mintal, uite adevarul despre steoaia ta: ://www.prosport.ro/sport-life/special/incredibil-doi-agenti-sovietici-au-pus-la-cale-infiintarea-stelei-cum-a-scapat-echipa-de-retrogradare-in-primul-sezon-8032549

Vezi toate comentariile (62)
Comentează