FOTBAL  »  LIGA 2  »  LICENŢIERE

CSU Craiova, Rapid şi Bistriţa n-au luat licenţa, dar pînă vineri pot face apel! Week-end de foc

Articol de - Publicat marti, 13 mai 2014 00:00 / Actualizat marti, 13 mai 2014 15:55

Trei din cele şase pretendente certe la promovarea în Liga 1 au probleme cu licenţa. Mai exact, n-au primit-o, încă, după prima analiză a Comisiei de Licenţiere a FRF.

După Rapid, din B1, şi CS Universitatea, şi Gloria Bistriţa, din B2, n-au luat, încă, licenţa! Cea mai mare surpriză o reprezintă cazul Craiovei, dacă se ţine cont de semnalele primite de oficialii din Bănie. "Înseamnă că s-a schimbat schimbarea! Pentru că noi primiserăm semnale clare că totul e OK. Ni s-a zis chiar că avem un dosar beton", au afirmat oficiali ai grupării oltene.

Braşov şi Săgeata, din a doua examinare
Totuşi, cele trei grupări au posibilitatea pînă vineri să facă apel şi se va reanaliza dosarul lor. Tot comisia prezidată de Viorel Duru va lua în considerare documentele trimise de cluburi. Sîmbătă, urmează să se facă publice deciziile. Care pot fi pozitive, cel puţin aşa speră cei de la CS Universitatea.

Mai ales că au existat cazuri similare, în acest sezon, în Liga 1. Nici FC Braşov, nici Săgeata nu au luat licenţa, din prima, dar, după reanalizare, au primit "verde" din partea forului FRF.

 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (255)
shab
shab  •  14 Mai 2014, 09:38
Postat de ovidiu_3003 pe 14 Mai 2014, 04:17

Maqncator de handel ...nu te mai da intelept ca esti prost cu spume ...in Ro nu se vrea un fotbal curat ...fara blayuri ...daca n ai inteles aceasta du te si ineaca te ...

Re tardule, vorbesti de fotbal curat? Pai tocmai ca trebuie sa se incalce regulamentul ca sa promoveze o formatie infiintata de un an, dobi tocule.

eugen76.pan
eugen76.pan  •  14 Mai 2014, 08:56

PANA ATUNCI TERMINAM SI STADIONUL

eugen76.pan
eugen76.pan  •  14 Mai 2014, 08:54

indiferent ce se intampla trebuie sa continuam!daca se va scoate acel paragraf la anul vom avea dreptul de promovare.echipa asta frumoasa nu trebuie sa dispara chiar daca investitorii se vor retrage!FORZA CS UNIVERSITATEA CRAIOVA!!

Vezi toate comentariile (255)
Comentează