FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Dinamo va vinde de azi abonamente pentru noul sezon » Ce stadion au „câinii” ca primă opțiune

Articol de - Publicat miercuri, 03 august 2022 10:35 / Actualizat miercuri, 03 august 2022 11:42

Dinamo se pregătește de startul noului sezon din Liga 2 (joi, ora 17:00, cu Progresul Spartac), iar șefii clubului vor începe să vândă abonamente.

Conducerea clubului va comercializa începând de azi abonamente pentru sezonul 2022-2023, care vor avea un preț redus, pentru a-i face pe suporteri să le cumpere.

Ultrașii lui Dinamo strâmbă din nas înaintea meciului cu Progresul Spartac: „Încă din Liga 1 eram obișnuiți cu așa ceva”
PROGRESUL SPARTAC - DINAMO
Ultrașii lui Dinamo strâmbă din nas înaintea meciului cu Progresul Spartac: „Încă din Liga 1 eram obișnuiți cu așa ceva”

Pe ce stadion va juca Dinamo în Liga 2

Din informațiile Gazetei Sporturilor, șefii lui Dinamo vor trece „Arcul de Triumf” ca prima opțiune pentru stadion în noul sezon.

Arena din „Ștefan cel Mare”, care ar urma să fie demolată în toamnă, a fost ales de conducere ca a doua opțiune de stadion.

Ar însemna un semnal extraordinar pentru noi. Ar ajuta foarte mult energia suporterilor, chiar dacă mulți sunt dezamăgiți 

- Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo, despre posibilitatea ca Dinamo să joace pe Arena Națională

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a vorbit luni pentru Gazeta Sporturilor despre posibilitatea de a juca pe „Arcul de Triumf.

„Suntem in discuții avansate, de mai multe zile, am dialogat chiar și cu domnul Petrache, dânsul a spus că sprijină ideea noastră. Acum, rămâne să rezolvăm la minister”, spunea oficialul „câinilor”.

Arena deschisă în 2021 nu a găzduit încă niciun meci din Liga 1 sau Liga 2 . Pe „Arcul de Triumf” s-au jucat în special meciuri de rugby, partide ale echipei naționale de fotbal feminin, dar și un meci al României U21, în martie, scor 2-1 cu Finlanda.

Dacă o să intre în renovare baza lor sportivă, sunt bineveniți. Avem FRF, Dinamo, FCSB și o să facem un calendar foarte frumos. Intenția noastră este ca stadionul să fie administrat și deschis sportului.

- Eduard Novak, ministrul Sportului

VIDEO Vlad Iacob: Atmosfera pe «Arcul de Triumf» va fi fantastică”

Citește și: 

Cornel Dinu, discurs necruțător în ziua în care a împlinit 74 de ani: „Dinamo a fost ucisă!” » Pune tunurile pe Negoiță: „Asta e justiție? Vă rog să-mi dați un ștreang”

Dinamo a oficializat astăzi 5 mutări » Cum va arăta echipa de start cu Progresul Spartac

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
istet10
istet10  •  03 August 2022, 17:58

O intelege scrisa cand arata? Cat despre Arena Nationala e comica referirea.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează