FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV Scandal la Dinamo » Chipul lui Cătălin Hîldan a dispărut de pe tricouri! Suporterii și fratele „Unicului Căpitan” au luat foc

Fanii au luat „foc” în momentul în care au văzut că pe tricourile lui Dinamo nu se mai regăsește logo-ul cu chipul lui Cătălin Hîldan / Sursă foto: Ionuț Iordache (GSP) +20   FOTO
Fanii au luat „foc” în momentul în care au văzut că pe tricourile lui Dinamo nu se mai regăsește logo-ul cu chipul lui Cătălin Hîldan / Sursă foto: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 august 2022 23:38 / Actualizat miercuri, 10 august 2022 23:52

DINAMO. Un nou scandal e pe cale să izbucnească la în Ștefan cel Mare, chiar în perioada în club se poartă discuții pentru cedarea acțiunilor către afaceristul Mohammad Murad. De data aceasta, polemica gravitează în jurul noilor echipamente de joc pe care „câinii” le poartă în Liga 2.

Fanii au luat „foc” în momentul în care au văzut că pe tricourile purtate de Vali Lazăr&co. nu se mai regăsește logo-ul cu chipul lui Cătălin Hîldan, un amănunt grafic prezent negreșit pe echipamente în ultimele sezoane. Schimbarea s-a produs încă de la meciul cu Progresul Spartac, câștigat de „câini” în prima rundă a ligii secunde, scor 1-0.

Conform surselor Gazetei Sporturilor, oamenii din club nu au decis până în acest moment ce se va întâmpla de aici înainte, și anume dacă logo-ul cu „Unicul Căpitan” va mai apărea sau nu pe echipamentele echipei lui Ovidiu Burcă. Certitudinea e că suporterii au început deja să-și exprime nemulțumirile vizavi de această decizie.

Chipul lui Cătălin Hîldan a dispărut de pe tricourile lui Dinamo

Extrem de deranjat de această mișcare este și Cristi Hîldan, fratele regretatului Cătălin Hîldan, cel care, spun surse autorizate, „a fost negru de furie” în momentul în care a văzut tricourile de joc pe care Dinamo le utilizează în liga secundă.

În ultimele două amicale din perioada de pregătire, „câinii roșii” n-au mai purtat echipamentul din precedentele două sezoane, ci tricourile pe care echipa U19 a clubului le-a utilizat anul trecut. Pe respectivul echipament apărea doar sigla clubului și un logo cu chipul lui Cătălin Hîldan.

Scandal la Dinamo » Chipul lui Cătălin Hîldan a dispărut de pe tricouri! Suporterii și fratele „Unicului Căpitan” au luat foc
Echipamentul folosit de Dinamo în ultimele amicale ale verii / FOTO: GSP

FOTO / Imagini din meciul Progresul Spartac - Dinamo, prima apariție a „câinilor” în noile echipamente

+16 FOTO

VIDEO Ion Țiriac l-a abordat pe prim-ministrul Ciucă: „Domnu' general, vedeți cum faceți și cu Dinamo”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Slab pentru Dinamo, bun pentru Liga 1! Mihai Eșanu și-a găsit rapid echipă: „Ne-am înțeles, e un portar de viitor, cu potențial”

EXCLUSIV Răzvan Zăvăleanu lămurește situația incertă de la Dinamo: cum merg discuțiile cu Murad + răspunde acuzațiilor venite dinspre fani

Playtech: Senzuala de la CM, PEDEAPSĂ pentru bărbaţii care i-au filmat DECOLTEUL PERICULOS! Moment de neratat la Qatar


Comentarii (12)
Amiralul2022
Amiralul2022  •  11 August 2022, 16:57
Postat de calinescu_ pe 11 August 2022, 08:39

Ii respectam memoria lui CATALIN HALDAN dar fratele lui trebuie sa inteleaga ca el nu poate patrona acest club ...!!! Acum e suparat ca nu a jucat fiu-sau titular ....!!!! Familia lui Dinamo a respectat si respecta memoria lui Catalin , neglijand uneori prea mult fostele glorii dinamoviste care ar merita mai mult respect : Dinu , Lucescu , Dumitrache , Augustin , Deleanu , Talnar s.a. care intra-adevar au inaltat Dinamo pe cele mai inalte culmi .

Perfect spus, bravo, demult am vrut să sesizez și eu acest aspect !...

Lucifer1
Lucifer1  •  11 August 2022, 13:21

E mult mai bine fără cap de mort pe tricourii, aducea ghinion... Sa văzut unde am ajunesBB

istet10
istet10  •  11 August 2022, 11:50

Au si astia niste preocupari ...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează