FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Ultima oră la Dinamo: tribunalul a respins contestațiile împotriva noului Plan de reorganizare » „Voi face apel”

Nicolae Badea
Nicolae Badea

Articol de , - Publicat joi, 17 noiembrie 2022 12:50 / Actualizat joi, 17 noiembrie 2022 18:35

Tribunalul București a respins constestațiile formulate de Dorin Șerdean, Nicolae Badea și Cornel Țălnar împotriva Planului de reorganizare modificat al SC Dinamo 1948 S.A, propus de administratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu, și validat de Adunarea Creditorilor, la 14 octombrie 2022.

Sentința nu este definitivă, cei trei reclamanți au posibilitatea să facă apel în termen de 7 zile. „Voi face apel”, a precizat Dorin Șerdean, pentru GSP.ro. Acest lucru ar putea determina instanța să amâne încă o dată termenul de judecare a Planului de reorganizare modificat cu prelungirea perioadei de implementare.

Planul de reorganizare modificat, prin care APCH speră să devină acționar majoritar, prin conversia datoriilor în acțiuni, ar urma să aibă loc luni, 21 noiembrie.

A lucrat și cu Becali, și cu Mititelu, iar acum spune cum poate să supraviețuiască un fotbalist unor astfel de patroni: „La asta se uită ei”
GALA GSP 2022
A lucrat și cu Becali, și cu Mititelu, iar acum spune cum poate să supraviețuiască un fotbalist unor astfel de patroni: „La asta se uită ei”

Dorin Șerdean, la a doua contestație respinsă în două zile

Pentru acționarul majoritar Dorin Șerdean este cea de-a doua contestație respinsă de în decurs de două zile. Marți, 15 noiembrie, Tribunalul București i-a respins omului de afaceri din Alba Iulia contestația împotriva tabelului definitiv actualizat al creanțelor SC Dinamo 1948 SA.

Avocații lui Badea acuză că APCH intenționează să devină acționar majoritar, cu peste 99% din capitalul social, în baza unei înțelegeri ilicite cu administratorul judiciar.

„Modificarea capitalului social în forma propusă de administratorul judiciar se fundamentează pe o cauză ilicită, respectiv pe înțelegerea ilicită dintre administratorul judiciar, pe de o parte, și APCH, în calitate de acționar și creditor, pe de altă parte, având ca scop dobândirea de către APCH a calității de acționar majoritar al Dinamo ci o deținere de peste 99% din capitalul social”, se arată în contestația formulată la Tribunalul București.

Ce acuză Cornel Țălnar

Cornel Țălnar (65 de ani), fost director tehnic la Dinamo, îl acuză pe Zăvăleanu de „management deficitar”, „artificii financiare” și că „favorizează în mod grosolan Asociația Peluza Cătălin Hîldan”.

Țălnar, înscris la masa credală cu suma de 224.758 lei, la categoria chirografari, a solicitat judecătorului sindic respingerea propunerii de confirmare a Planului de reorganizare modificat și numirea unui specialist în exprimarea unei opinii privind realizarea planului.

În contestația formulată, fosta extremă a lui Dinamo din anii '70-'80 a precizat: „Ținând cont de modificarea Planului de reorganizare consider că mi-au fost lezate drepturile ca și creditor, această modificare afectând-mă direct și consider că Planul nu este viabil.

Sub rezerva aprobării planului de reorganizare de către justiție, am deveni primul club deținut într-o formă incipientă de către suporteri. Prin noul plan de reorganizare, reușim să scăpăm pe acționarii-balast de la Dinamo (Lotus Perfect Products, societatea administrată de Dorin Șerdean) și ACSFC Dinamo („Dinamo – Badea”). 

- Comunicat DDB, 26 septembrie 2022

Citește și:

A venit pronunțarea în procesul în care Ionuț Negoiță era acuzat cu bancrută frauduloasă » Decizia a fost anunțată cu 3 săptămâni mai devreme

A spus tot la TV! A plecat de la Dinamo după un scandal cu Burcă: „Da, l-am înjurat! A avut ceva personal cu mine”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
istet10
istet10  •  19 Noiembrie 2022, 20:25
Postat de Stars pe 17 Noiembrie 2022, 17:07

Teapa data cu ajutorul justitiei.....ceva nou?!

NU. De mai bine de tei decenii se intampla asta in Romania.

istet10
istet10  •  19 Noiembrie 2022, 20:24
Postat de creeperno807 pe 17 Noiembrie 2022, 22:32

Aia de pe teren au dus echipa in divizia b, dupa cina cea de taina cu ginerele lui Teleaga

Aici ai partial dreptate. Dar nu cina aia a fost vinovata. Caci jucatorii erau nemultumiti si jucau ca atare inainte de cina respectiva.

cdba3133
cdba3133  •  18 Noiembrie 2022, 11:02

Un adevarat dinamovist. Doarme cu trofeele clubului sub pat. Nu-i vine sa se desparta de acel stadion nici mort. De patru ani prin fel si fel de metode amana demolarea stadionului. Goneste toti eventuali cumparatori prin metode care mai de care mai neortodoxe.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează