FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Dinamo și-a făcut planul de play-off » Pe ce stadion va juca + noii acționari sunt prezentați astăzi

Dinamo plănuiește să joace tot pe „Arcul de Triumf” / foto: Cristi Preda +26   FOTO
Dinamo plănuiește să joace tot pe „Arcul de Triumf” / foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 06 martie 2023 00:37 / Actualizat luni, 06 martie 2023 09:44

Dinamo își va prezenta noul acționariat luni, ora 13:00, așa cum a declarat Andrei Nicolescu încă de sâmbătă, în interviul acordat pentru GSP.ro.

Eugen Voicu, Andrei Nicolescu și Dorin Iacob, alături de Vlad Iacob, administratorul special, și Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar, vor fi prezenți, și prezentați, suporterilor dinamoviști în săptămâna unui meci extrem de important pentru soarta clubului. Sâmbătă, formația lui Ovidiu Burcă va juca pe teren propriu împotriva Politehnicii Timișoara și cu o victorie este în play-off, ca să lupte în continuare pentru revenirea în Liga 1.

Fotbalist din Liga 1, implicat în jocuri la pariuri, cu un clan interlop! Juca inclusiv pe meciurile echipei sale, clubul i-a reziliat imediat contractul
pariuri
Fotbalist din Liga 1, implicat în jocuri la pariuri, cu un clan interlop! Juca inclusiv pe meciurile echipei sale, clubul i-a reziliat imediat contractul

„Avem plăcerea de a vă invita pe această cale la conferința de presă organizată de clubul Dinamo București la noul stadion „Arcul de Triumf” din Capitală. Întâlnirea cu reprezentanții mass-media, susținută de noul management al clubului nostru, a fost programată luni, 6 martie 2023, la ora 13:00, fiind găzduită de sala de evenimente a arenei „Arcul de Triumf", au transmis oficialii clubului din Ștefan cel Mare.

Dinamoviștii au jucat deja pe cochetul stadion de lângă Parcul Herăstrău în prima etapă de pe teren propriu din 2023, 6-0 cu Unirea Constanța, vor continua să dispute acolo, în continuare, partidele ce-ar putea constitui drumul, înapoi, spre primul eșalon. Cu bănățenii sigur vor juca pe arena de 12.000 de locuri.

Un singur meci al lui Dinamo nu va fi pe ”Arcul de Triumf”

Conform informațiilor GSP, este stabilit acest detaliu în perspectiva duelului de duminică. Mai ales că s-a evitat un exil la Giurgiu. Inițial, pe arena „Arcul de Triumf” ar fi trebuit să se dispute un meci internațional de rugby, care s-a contramandat între timp, astfel că Dinamo a avut drumul liber spre a juca din nou, „acasă”, pe arena din centrul Capitalei. 

8 detalii de la Șelimbăr - Dinamo 1-2: euforia din vestiar, „turul de onoare” al lui Iulian Roșu și Clau-gol în atenția galeriei
șelimbăr - dinamo 1-2
8 detalii de la Șelimbăr - Dinamo 1-2: euforia din vestiar, „turul de onoare” al lui Iulian Roșu și Clau-gol în atenția galeriei

Totodată, oficialii grupării „câinilor roșii” speră că vor găsi înțelegere pentru a juca în continuare în play-off pe stadionul de lângă Mănăstirea Cașin, mai ales că va crește și miza duelurilor, și numărul de spectatori care vor sprijini formația lui Ovidiu Burcă. 

Mai puțin confruntarea cu CSA Steaua, din play-off, așa cum GSP a anunțat de luna trecută, întrucât cei care se ocupă de administrarea arenei vor să evite actele de violență, care au fost în toamnă, pe Național Arena, între cele două galerii.

VIDEO Andrei Nicolescu, noul conducător al lui Dinamo, în tribune la victoria cu Șelimbăr: „Vrem să luptăm la promovare”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Discurs al lui Ovidiu Burcă, în uralele vestiarului: „În liga asta n-are cine să ne stea în față!” + Iacob și Zăvăleanu au cântat cu jucătorii

EXCLUSIV Trecut pe la FCSB și Rapid, Iulian Roșu e categoric: „La Dinamo e cel mai frumos grup de când sunt în fotbal. Parcă joc în străinătate” » Ce spune despre play-off și promovare

Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța

Ce a observat germanul Bernd Storck pe ruta București - Sfântu Gheorghe: „Aveți o grămadă de...”


Comentarii (9)
q2016
q2016  •  06 Martie 2023, 12:29

Manastirea Casin se afla in jud.Bacau. Biserica de langa stadionul Arcul de Triumf se numeste Parc Domenii - Manastirea Casin, partea a doua a denumirii provenind de la vechiul nume al strazii pe care se afla biserica. Si statia de tramvai se numeste Manastirea Casin, dar langa stadion nu se afla nicio manastire. Astazi, denumirea celebrei strazi a fost inlocuita cu numele unui politician marginal din sec. XIX.

blackpedro
blackpedro  •  06 Martie 2023, 11:10
Postat de rocky3 pe 06 Martie 2023, 10:34

Câinele moare de drum lung, prostul de grija altora!

Știm cine e câinele, acum am aflat și cine e prostul, care moare de grija câinelui și a celui care spune că un câine ar trebui să latre, nu să măcăne.

rocky3
rocky3  •  06 Martie 2023, 10:34
Postat de blackpedro pe 06 Martie 2023, 03:00

Nu se mai poate cu nimeni în drum doardinam.. Își încep ziua la matinal (nu era matineu mai adecvat?). Apoi prezintă acționari după acționari, sau mai înjură câte un jucător care a venit la ei când nimeni nu voia, sau mai înjură o ''glorie''. Apoi se ceartă între ei pe net, iar la finalul zilei fac o ''sinteză''. Ziua dedebistă e mereu bogată în evenimente, și nu pot dedebeii să meargă la culcare fără un rezumat făcut de trompeta cheală. Bă, dar datoriile plătite când le prezentați?

Câinele moare de drum lung, prostul de grija altora!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează