FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA 2 » RAPID - CHIAJNA 3-1

Giuleștenii s-au văzut conduși după o bijuterie a lui Albu, dar au reușit să marcheze de trei ori în mai puțin de 15 minute

Articol de - Publicat sambata, 10 august 2019 22:17

Rapid a obținut prima victorie din Liga 2, 3-1 cu Condordia Chiajna. Pe o căldură infernală suporterii rapidiști au ieșit din case și au luat-o agale spre arena din Regie. 

Au cântat din primul minut și n-au tăcut nici măcar la bijuteria absolut fabuloasă reușită de Albu. Ăsta chiar e gol de generic!

Era minutul 8 când fundașul central al Chiajnei a tras cu stângul o "rachetă" care l-a lăsat mască pe Drăghia. Un gol superb de la 30 de metri, plasat lângă bara din stânga. Pancu e un car de nervi, dar arbitrul Ovidiu Mazilu din Satu Mare le dă o mână de ajutor giuleștenilor.

"Centralul" acordă ușor 11 metri după o ținere de tricou a lui Dobrosavlevici asupra lui Labeau. Cătălin Hlistei (18) bate în forță, în stânga, și-aduce egalarea. Și ca să fie "cu de toate" Andrei Paliu îşi trimite mingea în propria plasă (23) de lângă același Hlistei.

+11 FOTO

Pancu și ai săi scapă de emoții înainte de pauză. Vlada (32) a făcut 3-1 din 8 metri după o respingere greșită a lui Greab.

Motoarele nu s-au mai turat după pauză, dar căldura a continuat să fie greu de suportat. Chiar și arbitrul a avut probleme în repriza a doua din cauza disconfortului termic. A dat patru pauze de hidratare pentru că altfel era imposibil.

Parcă se juca pe Rose Bowl-ul American. Pancone era lac din cap până-n picioare, dar a meritat sacrificiul. Prima victorie din L2 nu se uită prea rapid.

RAPID - CHIAJNA 3-1
Au marcat: Hlistei (18-pen), Paliu (23-aut), Vlada (32) / Albu (8)
Rapid: Drăghia - I. Voicu, B. Manole, Mallo, Demici (59 Pănoiu) - R. Lazăr, Jorza, Sefer - Labeau (19 Vlada), Drăghiceanu (68 Oanea), Hlistei. Antrenor: Daniel Pancu 
Chiajna: Greab - Paliu, Albu, Dobrosavlevici, Fota - V. Bărbulescu (73 Davigny), L. Ion, Ciucureanu (67 I. Păun) - P. Ivanovici, Bari, C. Neagu (46 R. Grădinaru). Antrenor: Laurențiu Diniță

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează