LIGA 2  ·  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Daniel Pancu a rememorat incidentul cu Gabi Tamaș: „M-am trezit cu ditamai cotul în nas!” + Și-a aruncat ceasul de 18.000€ în Dâmbovița!

Joi, 16 Ianuarie, 14:02

Daniel Pancu (42 de ani), antrenorul Rapidului, a rememorat la GSP Live conflictul avut cu Gabi Tamaș în 2013, în urma căruia rapidistul s-a ales cu nasul spart. 

„Am stat cu Tamaș după ce venise de la o nuntă. Nae Manea, Dumnezeu să-l odihnească, și Florin Manea l-au adus într-o cameră să se odihnească. Eu voiam să plec de acolo, Tamaș nu voia să plece. 

La un moment dat, am început să vorbesc urât, i-am zis că nu se mai poate. Tamaș a luat-o în serios, iar când s-a întors din pat m-a lovit din greșeală cu cotul în nas. Am început să râd instantaneu, n-a fost vorba de altceva”, a spus Pancu, la GSP Live. 

  • Sursă foto: Fotomontaj Gazeta Sporturilor

Cum explica Pancu incidentul în 2013: 

„Tamaş m-a găsit într-un restaurant. Discutam despre săriturile la cap şi el, fiind mai euforic, a insistat să-mi arate cum se sare în Anglia. Când am sărit amândoi, m-a lovit cu cotul în nas şi puţin la ochiul drept. Mi-a spart un vas de sânge din nas. Asta a fost tot, nici o bătaie!”.

Seară cu peripetiții: Tamaș și-ar fi aruncat în Dâmbovița un ceas de 18.000 de euro 

După incidentul cu Pancu, Tamaş s-a mutat într-un alt restaurant, unde ar fi fost chemat de Adrian Mutu. Pe drum, nervos, Tamaș şi-ar fi aruncat în Dâmboviţa un ceas de 18.000 de euro! 

Vezi și: Video: Doi medici din Suceava au avut curaj să denunțe politizarea înainte de dezastru. „E o mafie de nu se mai poate„

Libertatea

Comentarii (7)

Brehui Daniel  •  17 Ianuarie 2020, 16:04

Astia si beti jucau fotbal mai mult decit o fac uni treezi in ziua de azi asa ca lasati oameni sa isi povesteasca amintirile

Cantaragiu Cristinel  •  16 Ianuarie 2020, 17:25

Ceva frumos,no?Doi betivani pe care i leagă niște amintiri superbe...

Viorel Ovidenie  •  16 Ianuarie 2020, 16:28

Cine te pune sa citesti ?

Vezi toate comentariile (7)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Campionatul Britanic și Openul Scoției

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1