FOTBAL  »  LIGA 2  »  PLAYOFF

Începe play-off-ul acuzelor » Bacăul şi Bistriţa au prins in extremis locurile 6 din cele două serii

Varga și ceilalți juveți au cîștigat ieri destul de greu contra Mioveniului, 2-0, însă cele 3 puncte nu s-au pus la socoteala play-off-ului // Foto: Bogdan Dănescu (Craiova)
Varga și ceilalți juveți au cîștigat ieri destul de greu contra Mioveniului, 2-0, însă cele 3 puncte nu s-au pus la socoteala play-off-ului // Foto: Bogdan Dănescu (Craiova)

Articol de - Publicat duminica, 13 aprilie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 12 aprilie 2014 22:46

Sezonul regulat s-a terminat, săptămîna viitoare se dă startul celui mai contestat sistem de promovare-retrogradare din liga secundă.

Ultima rundă a sezonului regulat din "B" a adus în prim-plan cîteva meciuri care au încins spiritele. Anumite grupări şi-au menajat titularii cu gîndul la confruntările din play-off-ul ce va decide promovatele în Liga 1.

În Seria B1 a fost mai degrabă linişte, SC Bacău a învins acasă, 2-1, pe Brăila, un derby pentru locul 6, ultimul de play-off, iar Buzăul a pierdut, 0-1, acasă, cu Iaşiul, evitînd astfel orice urmă de speculaţie cum că moldovenii ar ceda voit victoria ca să aibă Gloria de partea ei în confruntarea finală.

"Cooperativa ardeleană" pusă la zid
În Seria B2, singura partidă cu implicaţii la play-off a născut controverse. Olimpia a pierdut la Satu Mare partida cu Bistriţa, 0-1, a ratat "decisivele" în folosul fostei echipe a lui Jean Pădureanu şi de aici iureşul. Presa din Bănie, în frunte cu site-ul micapi.ro, apropiat celor de la CS Universitatea, a acuzat o adevărată "Cooperativă a Ardealului" îndreptată împotriva liderului.

CS U, prin prezenţa bistriţenilor în play-off, a pierdut un avantaj important în lupta pentru Liga 1: cu Olimpia, avea 5 puncte în faţa lui ASA şi 7 în faţa vîlcenilor, acum lupta e extrem de strînsă. Iar ziariştii olteni au acuzat: "Continuarea scenariului? ASA va cîştiga, probabil, în play-off, ambele meciuri cu Bistriţa".

Ciucă, spectator la CraiOlguţa. "Trădează"?
Fostul căpitan al celor de la FC U Craiova, Mădălin Ciucă, a fost ieri după-amiază spectator la meciul pe care rivalii de la CS U l-au cîştigat cu 2-0 în dauna Mioveniului.

Apărătorul, fără serviciu, momentan, pentru că echipa sa a fost retrasă din campionat de către Mititelu, a venit să-l vadă la lucru, pe "Ion Oblemenco", pe fratele său, Gabriel Ciucă, aflat între buturile oaspeţilor. Totuşi, se speculează în Bănie că, din vară, Mădălin ar putea semna cu CraiOlguţa.

"E aberant ca în play-off-ul din prima serie să ajungă trei formaţii care nici măcar n-au cerut licenţa pentru prima divizie! Ce vor face aceste echipe?! Interesele cui le vor apăra, dacă ele nici nu pot pica, nici nu pot promova?!" (Marius Lăcătuş, antrenor CSMS Iaşi)

"Regulamentul de promovare în Liga 1 în urma acestui play-off a fost gîndit prost. Acum însă nu mai avem ce face, trebuie să luptăm să urcăm în «A» fără emoţii" (Gabi Balint, antrenor CS U Craiova)

"N-am jucat strălucit în sezonul regulat, acum contează mai puţin asta. Important e să cîştigăm cînd trebuie, adică în play-off" (Adrian Falub, antrenor ASA)

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (51)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  14 Aprilie 2014, 09:02

Pana una alta ...suntem cei mai buni ...asa ca scuipatorii in pasarica sa taca si sa si dea pumni in oua ...Vom promova dupa ce o sa obtinem 10 victorii in play off ...

blu3_li0n
blu3_li0n  •  14 Aprilie 2014, 09:01

Voi clonatilor acuzati adversarii care nu au stat capra la voi de blat? Ati uitat ca in tur ati cumparat majoritatea meciurilor pe linie da partid. Sunteti niste nesimtiti

romeo01
romeo01  •  14 Aprilie 2014, 08:29

Pana una`alta astia de la Bistrita v-au luat 4 puncte in meciurile directe....asa ca ciocu`mic....sunteti doar o clona pe care toata tara nu o vrea in liga1....doar nemuritorul partid aflat inca la putere....sper sa promoveze oricine inafara de voi!!

Vezi toate comentariile (51)
Comentează
Close