FOTBAL  »  LIGA 2  »  REACȚIE

EXCLUSIV Izgonit de la fosta campioană a României, nu iartă: „Mi-au spus că locul 6 e o rușine! Oamenii politici nu țin cont”

Jean Vlădoiu (în stânga) a rămas cu un gust amar după despărțirea forțată de FC Argeș / Sursă foto: Imago Images
Jean Vlădoiu (în stânga) a rămas cu un gust amar după despărțirea forțată de FC Argeș / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 04 septembrie 2023 13:11 / Actualizat luni, 04 septembrie 2023 17:43

Fost președinte la FC Argeș, Jean Vlădoiu nu-i iartă nici acum pe oamenii care au contribuit în 2022 la „sacrificarea” lui și a lui Andrei Prepeliță. El consideră că declinul de astăzi al echipei e și o consecință a deciziei luate atunci de administrația Gentea“.

Într-un amplu interviu oferit Gazetei, în care a vorbit în termeni duri despre starea actuală a fotbalului românesc, dar și despre „lecția” deschisă pe care Rapidul i-a predat-o în week-end lui Dinamo, Jean Vlădoiu, 54 de ani, a trimis o serie de „înțepături” în direcția celor care l-au îndepărtat de la FC Argeș. 

Un personaj influent lansează scenariul ideal pentru Dinamo: „Vorbesc cu multă lume, sunt interesați să investească”
DINAMO
Un personaj influent lansează scenariul ideal pentru Dinamo: „Vorbesc cu multă lume, sunt interesați să investească”

În sezonul trecut, piteștenii au renunțat la el și Andrei Prepeliță pentru a da curs unei noi strategii. Una care s-a dovedit falimentară, din moment ce clubul a a ajuns să retrogradeze în liga secundă.

Prepeliță a fost demis din Trivale în octombrie 2022, Vlădoiu părăsind clubul două luni mai târziu.

Jean Vlădoiu: „Timpul a demonstrat că au greșit față de mine și Prepeliță”

„Din păcate, pentru anumiți oameni, locul 4 la finalul sezonului regulat și locul 6 în play-off n-au însemnat nimic. Mie, cel puțin, mi s-a spus în față că e o rușine! Timpul a demonstrat că au greșit față de mine, față de Prepeliță. 

Nu mă mai privește ce se întâmplă acum, dar, personal, îmi pare rău, pentru că știu câte nopți am pierdut și cât suflet am pus, atât eu, cât și Andrei Prepeliță și staff-ul. Din păcate, să știți că oamenii politici nu țin cont de ce rezultate ai sau ce ai însemnat tu pentru clubul respectiv. Asta e, trebuie să ne conformăm”, a comentat Vlădoiu, pentru GSP.ro. 

FC Argeș a început campionatul catastrofal, 4 egaluri și o înfrângere, plus eliminarea rușinoasă din Cupa României, și ocupă în acest moment locul 16 în Liga 2. Clubul l-a concediat pe antrenorul Alexandru Pelici și poartă acum tratative pentru instalarea lui Eugen Trică

Nu întâmplător fotbalul românesc este unde este. Oamenii care investesc se tot vaită că au investit și au pierdut bani... Ascultați-mă ce vă spun, n-au pierdut bani! Au câștigat bani din fotbal! Unii dintre ei, sute de milioane! 

În ultimii ani, fotbalul românesc a fost un circ! Până nu dispare circul... Mai intervine și politicul, care se implică mai mult decât ar trebui în fotbal și ne văităm apoi că am ajuns unde am ajuns.

- Jean Vlădoiu, pentru GSP.ro 

VIDEO Matchday experience, episodul 8 » Jale în Trivale! Mediocritate pe linie: stadionul lui FC Argeș primește cu greu notă de trecere

Citește și alte știri din Liga 2:

EXCLUSIV Eugen Trică, aproape să revină pe bancă » E favorit să preia clubul intrat în colaps

FOTO Un nou scandal la Chindia » Fanii îi cer demisia președintelui clubului și i-au cumpărat bilet de tren să plece acasă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
DMA87
DMA87  •  04 Septembrie 2023, 18:32

Nu are rost să mai comentam despre plecările celor doi. S-a demonstrat că după ei, a urmat potopul. Și asta datorată nepriceperii bravilor conducători.

thiamarcos
thiamarcos  •  04 Septembrie 2023, 18:17

Jeane, casa ta, gazonul tau, tribunele tale, viata ta tot de Arges se leaga. Nu ne confunda pe noi, suporterii care stiu ce insemni pentru club si pentru culorile alb violete cu politrucii vremelnici de teapa lui Gentea. El se va duce in *** politicii, va disparra, tu ramai oricum in istoria frumoasa a fotbalului din Trivale. Intoarce-te acasa, candva, noi nu te uitam si te primim oricand bucurosi la club!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Solos
Solos  •  04 Septembrie 2023, 18:03

Nu e numai FC Arges in situatia asta ...sunt multe alte cluburi...iar in Liga 2 inca functioneaza COOPERATIVA promovarilor....cat despre politic ...absolut toti sunt implicati in fenomen ....unii chiar si fara banii lor (majoritatea dintre ei), si se vede cat sunt de priceputi...de aceea o sa ajunga sa ne bata si Malta....:)))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează