FOTBAL  »  LIGA 2  »  CONCORDIA CHIAJNA

LIGA 2 / VIDEO Laurențiu Diniță, despre transferul lui Andrei Marc la FCSB: „Nu știu dacă poate să îl înlocuiască pe Bălașa”

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 august 2019 19:59

Laurențiu Diniță (44 de ani), antrenorul Concordiei Chiajna, l-a pierdut pe fundașul Andrei Marc (26 de ani) în favoarea vicecampioanei FCSB. 

Tehnicianul a dezvăluit că fotbalistul nu își mai dorea să rămână la Concordia Chiajna, în Liga 2: „Marc era pe picior de plecare, de aceea nici nu a jucat în prima etapă. Și-a dorit să plece la Liga 1, clubul l-a înțeles. Din fericire pentru el, a găsit și o echipă foarte bună. Îi doresc să aibă mult succes acolo”. 

Întrebat dacă îl poate înlocui pe Mihai Bălașa (24 de ani), proaspăt transferat la Craiova, Diniță a răspuns: „Eu zic că Marc este un jucător foarte bun. Nu știu dacă poate să îl înlocuiască pe Bălașa sau pe altcineva, totul ține de el, de cum se pregătește și cum se adaptează în Ghencea”. Diniță s-a redresat rapid: „La FCSB, mă scuzați”.

Concurență mare pentru Concordia la promovare

Concordia Chiajna a pierdut meciul cu Rapid, scor 1-3, în cadrul etapei a doua a Ligii 2, iar Laurențiu Diniță este conștient de concurența pe care o are în drumul către îndeplinirea obiectivului: revenirea în Liga 1.  

„Nu cred că există un meci ușor în acest campionat. Sunt multe echipe care au investit foarte mult și au adus jucători foarte buni. Din ce am văzut eu, cred că vreo 10-12 echipe se bat la promovare. Și Reșița și Miercurea Ciuc sunt surprize frumoase care au venit din Liga 3 și fac rezultate foarte bune”, a spus Laurențiu Diniță, după meciul cu Rapid. 

VEZI ȘI:

Giuleștenii s-au văzut conduși după o bijuterie a lui Albu, dar au reușit să marcheze de trei ori în mai puțin de 15 minute

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează