FOTBAL  »  LIGA 2  »  OȚELUL - DINAMO 0-2

VIDEO Vlad Iacob compară situația promovării directe cu „minunea de la Liberec”: „Nimeni nu credea”

Vlad Iacob / foto: Raed Krishan (GSP)
Vlad Iacob / foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de , - Publicat vineri, 12 mai 2023 00:14 / Actualizat vineri, 12 mai 2023 00:27

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a vorbit după victoria cu Oțelul, scor 2-0, din etapa #7 a play-off-ului Ligii 2.

  • Calcule pentru promovare după victoria lui Dinamo:
  • Poli Iași este matematic în Liga 1. Oțelul și Dinamo sunt singurele care mai pot obține promovarea directă;
  • Oțelul are 46 de puncte, un avans de 3 față de Dinamo, dar și avantaj în cazul unei egalități la final. Conform FRF, principalul criteriu de departajare este cel al punctelor din sezonul regular;
  • Pe scurt, Dinamo trebuie să obțină cu 4 puncte mai mult decât Oțelul în ultimele două runde. „Câinii” înfruntă Steaua pe Arena Națională și Poli Iași în deplasare.
  • Oțelul joacă la Buzău și dacă învinge e promovată. Ultimul meci al gălățenilor e acasă cu Dej

Iacob a comparat situația din lupta pentru promovarea directă cu „minunea de la Liberec” reușită de Dinamo în 2009. „Câinii” au pierdut prima manșă cu Slovan, scor 0-3 la masa verde, după ce fanii au invadat terenul. Au revenit în retur și s-au impus după un meci de-a dreptul dramatic, câștigat în urma loviturilor de departajare.

VIDEO. Vlad Iacob compară lupta la promovare cu „minunea de la Liberec”

„Îmi aduc aminte de momentul de la Liberec, atunci când Dinamo pierduse în tur cu 0-3 la masa verde. A fost un moment senzațional, nimeni nu credea. Atunci, jucătorii au jucat fără presiune, cum au făcut-o și băieții acum”, a declarat Vlad Iacob, după victoria cu Oțelul.

S.O.S Steaua! CSA riscă retrogradarea » Problemele depistate în dosarul de licențiere
CSA STEAUA
S.O.S Steaua! CSA riscă retrogradarea » Problemele depistate în dosarul de licențiere

„Sunt cât se poate de mulțumit, este un prim pas, ne mai așteaptă doi pași extrem de importanți. Îi încurajez pe suporteri să vină alături de noi, să creadă în șansa de a promova direct. Noi vom lupta până la capăt și vom face tot posibilul. Dacă nu, eu îi aștept să umple Arena Națională, atunci avem o șansă reală să promovăm în Liga 1.

Noi avem o revanșă de luat luni (n.r. - cu CSA Steaua). Cred că meciul din play-off nu a fost una în care adversara a demonstrat că e mai puternică. Nu vreau să dau un pronostic, dar eu cred că vom câștiga cele două meciuri rămase, ne vor ajuta și rezultatele celorlalte partide și vom promova”, a mai spus Vlad Iacob.

Caseta meciului Slovan Liberec - Dinamo 0-3 (8-9 după penalty-uri) din Gazeta Sporturilor

Vlad Iacob compară situația promovării directe cu „minunea de la Liberec”: „Nimeni nu credea”

Citește și:

Burcă nu renunță la promovare și a început derby-ul cu Steaua: „A fost acea regie, prezența ei nu se justifică!”
Oțelul - Dinamo 0-2
Burcă nu renunță la promovare și a început derby-ul cu Steaua: „A fost acea regie, prezența ei nu se justifică!”
Președintele lui Dinamo, euforic: „Noi merităm să promovăm, suntem mai buni ca Oțelul” + „Steaua a trunchiat play-off-ul”
OȚELUL - DINAMO 0-2
Președintele lui Dinamo, euforic: „Noi merităm să promovăm, suntem mai buni ca Oțelul” + „Steaua a trunchiat play-off-ul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
us27steaua
us27steaua  •  12 Mai 2023, 15:18

pai nu crede nici acum bah pro99stule. vitanul tau barzesti are meciuri cu primele 2 echipe si otelu cu ultimele 2 echipe. imposibil ca voi sa obtineti 6 puncte tinand cont ca jucati cu clona csa care si-a odihnit jucatorii la iasi si otelu sa nu faca in cel mai rau caz macar 3 puncte. din start este imposibil.

mosh_vishiniu
mosh_vishiniu  •  12 Mai 2023, 10:19

Avem de-a face cu un blat ordinar!Acum recunosc vechiul dinamo!

cirus11
cirus11  •  12 Mai 2023, 10:12

Are dreptate, la ce dezastru a fost sezonul trecut cine se astepta sa lupte la promovare imediat? SI chiar la promovare directa? Au jucat din ce in ce mai bine.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează