FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA II

Pentru altii

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 mai 2007 00:00

Partida de ieri a fost una de nivelul ligii intii, cu oaspetii conducind cu 2-0 inca din minutul 15, printr-un autogol si un penalty. Prahovenii au fost surprinsi de startul perfect al tulcenilor si chiar daca au avut o posesie superioara nu au reusit mare lucru. Eliminarea lui Marinescu din minutul 60 le-a anulat practic orice speranta la obtinerea unui rezultat pozitiv.

Anastase Vlasceanu (Moreni)
 
Dupa victoria de ieri a tulcenilor pe terenul Petrolului, Ceahlaul lui Pinalti va ramane in proportie de 99% si la anul in Liga I. In surghiun la Moreni, Petrolul a provocat-o la duel pe surpriza Delta Tulcea. Cu toate ca sansele sa mai obtina licenta pentru Liga I sint nule, dobrogenii au izbutit un nou meci bun in fata unei contracandidate, cistigind cu 2-0 chiar pe terenul ploiestenilor. si mai au nevoie de un singur punct in ultimele doua etape pentru a fi siguri de un loc promovabil. De acest lucru va profita insa Ceahlaul, ultima echipa retrogradata din Liga I.

"Tulcenii au jucat fara presiune, noi am fost cei cu sabia deasupra capului. Iar cu un om in minus nu am reusit nimic", a declarat mihnit antrenorul prahovenilor, Octavian Grigore. "Noi am jucat la victorie, asa cum abordam orice meci. Nu cred ca vom primi licenta, dar nu e treaba mea", a marturisit Constantin Gache, tehnicianul Deltei.

Autocar vandalizat
Dupa meci, in drum spre Tulcea, autocarul Deltei a fost atacat de suporterii Petrolului. La intrare in Ploiesti, mai multi fani ai "gazarilor" au asteptat autocarul tulcenilor si au aruncat cu ce aveau la indemina in acesta. Cu multe avarii si cu citeva geamuri sparte, autocarul si-a continuat drumul spre Tulcea. (Ionel Lutan)

27 mai 2007
 

Playtech: Pozele pe care Andreea Marin le-ar vrea ŞTERSE! Cum poza vedeta când era tânără, sigur nu ştii de aceste imagini


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează