FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSIKSZEREDA MIERCUREA CIUC

Planurile lui Csikszereda Miercurea Ciuc pentru Liga a 2-a: cantonament în Ungaria, amical cu Viitorul + transferuri de la Sepsi

Articol de - Publicat joi, 30 mai 2019 22:14

Noua divizionară secundă Csikszereda Miercurea Ciuc a stabilit detaliile programului de pregătire în perspectiva participării în eşalonul secund. Valentin Suciu, antrenorul care a repetat performanţa avută cu Sepsi, a sunat adunarea pe 17 iunie.

Va urma un cantonament, cel mai probabil în Ungaria. Pe 27 iunie noua divizionară B va susţine un amical cu deţinătoarea Cupei României, Viitorul Constanţa.

Lotul nostru va fi, cert, completatat cu câţiva jucători. Ne uităm şi către Sepsi Sfântu Gheorghe de unde ar putea veni câţiva fotbalişti. Ne dorim o participare notabilă în noul sezon”, a precizat Valentin Suciu, antrenorul care va conduce şi în eşalonul secund echipa din Miercurea Ciuc.

VEZI ȘI:

Veste mare pentru FC Argeș! Echipa va avea drept de promovare în sezonul următor + Bugetul URIAȘ anunțat

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează