FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - RIPENSIA

RAPID - RIPENSIA // VIDEO Daniel Pancu, 7 declarații ciudate: „E ca și cum am bate Steaua în prima ligă” + „Noi nu venim la meciuri pentru a le câștiga”

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 octombrie 2019 13:11

Rapid joacă sâmbătă, în etapa #14 din Liga 2, pe teren propriu, contra Ripensiei Timișoara, iar Daniel Pancu (42 de ani) a susținut o conferință de presă în care a oferit câteva declarații ciudate.

1. Giuleștenii au pierdut la limită în etapa trecută, scor 0-1 în fața celor de la Miercurea Ciuc, care au marcat din penalty, în minutul 81. Daniel Pancu nu se aștepta să piardă în fața echipei care este, precum Rapid, o nou-promovată în Liga 2 și care a marcat 12 goluri în acest sezon. Rapid a marcat cu doar două goluri mai mult.  

„Venim după un eşec la Miercurea Ciuc, un eşec mai puţin scontat, dar în acelaşi timp să spunem că nu avem probleme aş minţi, şi nu e stilul meu”

2. Cu două etape în urmă, Rapid învingea Petrolul, scor 1-0, după un gol înscris în minutul 80. Această victorie la limită i-a dat aripi lui Daniel Pancu.  

„Chiar dacă veneam după cel mai important meci al sezonului, câştigat, pentru că a bate Petrolul în Liga 2 e echivalent cu a bate Steaua în prima ligă

3. Antrenorul își laudă jucătorii și nu prea, accentuând dezamăgirea eșecului din etapa precedentă.

„Au venit jucători noi a căror valoare nu o contestă nimeni, dar aceste veniri crează dezechilibre. Mă aşteptam la lucrurile astea, dar nu să pierdem meciul de la Miercurea Ciuc”

4. Daniel Pancu mai are două luni până la finalul acestui an, în care nu mai are voie să facă niciun pas greșit.  

„Până la urmă e un lucru pe care mi l-am asumat, a fost o greșeală din partea mea. Cred că  o greșeală pe an pot să fac și eu”

5. Daniel Pancu a ales să nu ducă o idee la final și iată ce a ieșit: 

„Dar indiferent de ceea ce face antrenorul, de planul tactic, de jucătorii pe care îi trimite în teren, nu o să pot accepta și înțelege vreodată să intru să îmbrac tricoul Rapidului...”

6. La Rapid nu e obligatoriu să câștigi?

„Sunt oameni care vin de la sute de kilometri, oameni care nu îți cer... nici eu nu le cer să câștigăm toate meciurile, pentru că nu e în tradiția noastră. Noi nu venim la meciuri pentru a le câștiga pe toate la rând

7. Lipsă de atitudine = Mediocritate  

Mediocritatea nu este pentru mine, chiar dacă este încă începutul campionatului, mai sunt foarte multe puncte puse în joc. Lipsa asta de atitudine nu vreau să o mai văd niciodată cât sunt aici”

CONFERINȚA DE PRESĂ A LUI DANIEL PANCU

VEZI ȘI:

PETROLUL PLOIEȘTI // VIDEO EXCLUSIV Younes Hamza: „Am fugit de la fotbal la kung fu, dar m-am întors pentru că mi s-a zis că am talent”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează