FOTBAL  »  LIGA 2  »  UTA - JUVENTUS

Săgeți ale lui Oprița după victoria cu UTA Arad: "I-am bătut și ca jucător, dar și ca antrenor"

Articol de - Publicat marti, 11 octombrie 2016 09:06

Juventus Bucureşti s-a impus la Arad, în disputa cu UTA, după un autogol nefericit al fundaşului dreapta al gazdelor, Alexandru David.

Victoria, una extrem de importantă în economia luptei pentru promovare, menţine trupa bucureşteană pe prima poziţie a clasamentului în eşalonul secund.

"Mă bucur că mereu i-am bătut pe UTA. Când am fost jucător, dar și ca antrenor, indiferent pe unde am activat, am reuşit să câştig în faţa arădenilor.

Nu mi s-a părut deloc normală reacţia spectatorilor din Arad la adresa mea“, a concluzionat, după meci, Daniel Oprița.

"Pentru noi contează, întotdeauna, primul meci, cel care urmează. Mă bucur că jucătorii au reacţionat bine după acel eşec din Cupa României cu FC Clinceni", a mai punctat antrenorul Juventusului care l-a pierdut pentru următorul meci, cu ACS Berceni, pe Valentin Dima, eliminat pentru două cartonaşe galbene.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează