FOTBAL  »  LIGA 2  »  PLECARE

Eșec de final » Ștefan Odoroabă a pierdut ultimul meci ca antrenor la Tunari

Articol de - Publicat luni, 18 martie 2024 21:22 / Actualizat luni, 18 martie 2024 21:27

CS Tunari a pierdut în Ghencea, cu CSA Steaua, 1-2, în ultima dispută a lui Ștefan Odoroabă ca antrenor principal.

Eșecul, 1-2, din Ghencea, cu CSA Steaua, a condus la o schimbare a băncii tehnice la CS Tunari. Socotelile oficialilor grupării ilfovene legate de situația antrenorului principal și a echipei plecau de la alte perspective legate de această dispută importantă, din Ghencea, legată de menținerea echipei în eșalonul secund.

Însuși Odoroabă spunea, la un monent dat, recunoscător după eforturile conducerii clubului, la capitolul achiziții, că „sunt mulțumit că ni s-au făcut toate poftele, la capitolul transferuri, pentru a avea un parcurs notabil. Sunt un antrenor norocos, și din acest punct de vedere, al călității lotului pe care îl am la dispoziție” completa, deja, fostul, de acum, tehnician al ilfovenilor.

Steaua, pași spre promovare la anul? Răspunsul clubului
CSA STEAUA
Steaua, pași spre promovare la anul? Răspunsul clubului

CS Tunari, eșec decisiv în Ghencea, cu CSA Steaua

CS Tunari a pierdut în prelungiri duelul din Ghencea, 1-2, anulând, în mare măsură, planurile grupării ilfovene de a rezista în eșalonul secund.

O analiză pertinentă a conducerii clubului ilfovean, într-un moment așa de pretențios, a condus la despărțirea de antrenorul Ștefan Odoroabă înaintea startului în play-out care anunță, în linii mari, o încercare poate imposibilă de a rămâne la nivelul eșalonului secund pentru gruparea condusă de Florin Vlădilă.

Tunariul își recreioneză planurile

CS Tunari joacă în această perioadă, în partidele de pe teren propriu, la Centrul Național de Fotbal de la Buftea, în condițiile în care se lucrează, intens, la cosmetizarea bazei sportive de la Tunari. Vine, acum, și problema plecării lui Ștefan Odoroabă care îi pune la lucru pe oficialii grupării ilfovene. 

Noul antrenor debutează cu Dinamo!

CS Tunari joacă, joi, la Săftica, un meci amical cu Dinamo la baza de pregătire a alb-roșiilor joi, la ora prânzului. Disputa va găsi trupa de eșalon secund având antrenor principal care va fi instalat mâine.

Misiunea noului tehnician va fi simplă și dificilă,menținerea echipei în eșalonul secund. „Ne agățăm de orice mică oportunitate. Nu renunțăm la luptă”, a precizat, pe această temă, Florin Vlădilă, președintele echipei din Tunari.

Cu o poziție precară în clasament, după terminarea sezonului regulat, Tunariul luptă, în continuare, deși cu șanse minime, pentru a rezista în eșalonul secund. 

Q&A cu Raul Rusescu: „Aș vrea să mai joc o dată returul cu Chelsea”

Citește și alte știri din fotbalul secund:

Cel mai dur atac la adresa conducătorilor de la CSA Steaua: „N-a fost niciun proiect, nu au viitor, își merită soarta”

„Sunt copleșit, m-am întors acasă!” » Adi Popa, emoționat după revenirea la Steaua: „Să aducem suporteri mulți la stadion”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează