FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

UPDATE Familia Păunescu a cedat imnul "Cîntec pentru Oltenia" echipei CS U Craiova! » Mititelu contraatacă

Articol de GSP - Publicat marti, 05 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 05 noiembrie 2013 20:53

UPDATE 20:45 / Adrian Mititelu a comentat şi el cedarea imnului de către Andrei Păunescu pentru CS U Craiova:

"Lui Andrei Păunescu i-au plăcut mai mult banii decît alte lucruri mai importante. S-a alăturat unui club de infractori, batjocoreşte memoria tatălui său.

E o absurditate să cînte despre Universitatea Craiova şi să fure alţii imnul. Noi sîntem coautori ai imnului. Legal, nu au cedat nimic, e o vrăjeală.

Ambele părţi au avut de cîştigat de pe urma imnului. Pe Adrian Păunescu refrenul acestui imn l-a făcut atît de iubit în Oltenia şi i-a adus notorietate, n-aveam de ce să-i mai şi plătim pentru el", a spus Adrian Mititelu la Fanatik Show.

***

Site-ul oficial al CS Universitatea Craiova a publicat în această după-amiază un comunicat prin care Andrei Păunescu anunţă că a decis să cedeze "cu titlu gratuit" imnul " Cîntec pentru Oltenia" echipei Primăriei.

Iată comunicatul lui Andrei Păunescu:

Astăzi, 5.11.2013, eu, Andrei Alexandru Păunescu, fiu al poetului Adrian Păunescu, împreună cu membri ai familiei Păunescu, anunţ public cedarea cu titlu gratuit a imnului „Cântec pentru Oltenia“ echipei Clubul Sportiv Universitatea Craiova.

Consider că este clubul care poate să reînvie legenda şi spiritul Craiovei Maxima, echipa căreia imnul i-a fost adresat de la bun început.

Club Sportiv U Craiova SA are exclusivitate pentru folosirea versurilor, nicio altă formaţie neavând dreptul să-l folosească.

Este cântecul pe care tatăl meu mi l-a încredinţat spre a-l cânta pe scena Cenaclului Flacăra şi pe care îl cânt şi în prezent în toată ţara şi nu numai.

Mă alătur unor nume ca Silviu Lung, Gheorghiţă Geolgău, Corneliu Stroe, Nae Ungureanu, Nicolae Negrilă, Gheorghe Craioveanu, Pavel Badea, Ovidiu Stângă etc, în sprijinul dezinteresat şi sincer pentru echipa unui oraş de poveste.

În încheiere, aş vrea să îndemn milioanele de suporteri olteni să se unească în susţinerea unor valori care ne-au caracterizat mereu: decenţă, pasiune, ambiţie, etică, profesionalism şi dorinţa de a fi cei mai buni.

Doar aşa Universitatea Craiova poate să renască!

Andrei Alexandru Păunescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (297)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  29 Noiembrie 2013, 10:13
Postat de ovidiu_3003 pe 05 Noiembrie 2013, 18:15

Eu nu s in strainatate...stau in Craiova de cand in locul magazinului Mercur era cinematograful 23 August ...n ai cum sa cunosti tu mai bine decat mine cu cine tin oltenii ,,,,

Ia mai gândeşte-te, cred că l-ai mutat ! Gândeşte-te ce era în locul parcului cu arteziene din faţa Prefecturii...Pe colţul dinspre Mercur era un Lacto-Vegetarian cu împinge tava : mămăligă cu brânză şi alte "delicatese". În continuarea lui nu era Cinema 23 August, specializat în filme ruseşti cu Loviluţia bolşevică şi Marele Război pentru Apărarea Patriei ?...Ce zici ?

bogdan_77
bogdan_77  •  06 Noiembrie 2013, 13:14

Bine ca exista oameni inteligenti, documentati si DEZINTERESATI, care se straduiesc sa ne explice care este adevarata UNIVERSITATEA. Multumim frumos d-lui echilibrat, care ne-a demonstrat ca, UNIVERSITATEA. nu numai ca nu e echipa lui Mititelu, ci ca ea..... nu mai e DELOC. Multumim, inca o data, d-le echilibrat pentru efortul depus si, tot la fel de frumos te rugam: ... DUUUU-TE BAAAA SI LASA-NE ! Nu te mai chinui, ca nu te baga nimeni in seama. Noi tot cu F.C.U vom tine, sa vedem ce vena iti plesneste.

nanioanpetru
nanioanpetru  •  06 Noiembrie 2013, 12:23

STIINTA ESTE DOAR UNA!!!!!Restul este surogat si rahat de-ale lui sandu si dragomir.Olguta ?este o dama buna

Vezi toate comentariile (297)
Comentează