FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

VIDEO Rapid își cheamă suporterii pe stadion printr-un videoclip emoționant » Povestea lui „Nea Chivu”, fanul care s-a născut chiar în 1923

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iulie 2019 19:41

Rapid se pregătește pentru unul dintre cele mai dificile sezoane de Liga 2 din ultimii ani. Clubul bucureștean a postat pe rețelele de socializare un videoclip emoționant în care îndeamnă publicul să susțină echipa care dorește să promoveze sezonul viitor în prima divizie.

Clubul a realizat un clip de prezentare pentru abonatul cu numărul 1 al echipei, cunoscut ca „ Nea Chivu”, suporter născut în 1923, anul în care se înființa Rapidul.

Pe imaginile cu Nea Chivu din clip se aude și vocea inconfundabilă a unui alt mare simpatizant al clubului din Grant, actorul Mitică Popescu.

„Ne-am născut în Regat. Am traversat războiul. Am trăit în «Micul Paris», apoi în dictaturi... Dar am rămas întotdeauna o mare familie. Împreună am scris pagini glorioase. Împreună am privit Rapidul și întotdeauna am mers mai departe”

 

????️ Începem drumul către Liga 1, urmând exemplul lui. #Impreuna! 0️⃣0️⃣0️⃣1️⃣ #Familia Rapid #LegendaContinua

Posted by FC Rapid 1923 on Wednesday, July 17, 2019

Ca simbolistică a celor 96 de ani împliniți de Rapid pe 25 iunie, primii 96 de abonați vor beneficia de un discount de 5%.

Abonamentele vor fi valabile la toate meciurile organizate pe stadionul din Regie, dar și la cele de pe Arena Națională.

Rapid, pregătită pentru Liga 2

Giuleștenii au câștigat cel mai recent amical împotriva echipei lui Marius Șumudică, Gazișehir Gaziantep, scor 2-1. Ambele goluri ale echipei antrenate de Daniel Pancu au fost înscrise de Cătălin Hlistei.

Pe 22 iulie, de la ora 18:00, Rapid va juca ultimul amical al verii, cu Hapoel Haifa - echipă la care activează și Gabi Tamaș - înaintea căruia își va prezenta lotul pentru următorul sezon.

Rapid va juca în prima etapă a Ligii 2 cu Farul, în Regie, în weekend-ul 3-4 august.

Citește și:

Programul turului în LIGA 2, sezonul 2019 - 2020 » VIDEO Rapid, derby de tradiție în prima etapă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
amicu
amicu  •  20 Iulie 2019, 08:08

Tu care ești? Ăla fcsb-ist sau ăla csa-ist? Sau poate un pui de câine răzvrătit care este cunoscut prin absenta?

amicu
amicu  •  20 Iulie 2019, 08:06
Postat de agiler pe 18 Iulie 2019, 21:18

Care rapid și ce legendă continua.Cam asta ar trebui să se întrebe cei care îi susțin.Eu știu că rapidul a dat faliment.Iar ce a înființat PSD Sector 1 justiția a fost destul de clară că nu are treabă cu rapidul falimentar.De fapt sunt unii care și-au dat seama de situație și nu îi susțin motiv pentru care au creat un alt rapid.Ca tot le place la unii să zică ce spune justiția e singurul lucru care contează.De fapt a și fost un articol în gazeta despre situația clonelor din fotbalul românesc.Dar ca de obicei postacilor le plac doar aberațiile.

In primul rand "Rapid" . Asta daca ai trecut prin primele 4 clase. In al doilea rând, daca nu ți-ai folosi capul doar pe post de suport de căciula, nu ai mai scrie aberațiile alea. Încearcă să gândești, nu doare.

badeadorian
badeadorian  •  19 Iulie 2019, 16:10
Postat de Brânza de Ibănești pe 19 Iulie 2019, 15:50

Acolo rămâneți acolo va e locu aba????

Domnu' !!! ... sunteti branza buna in burduf de caine sau de oaie ??

Vezi toate comentariile (9)
Comentează