FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ

VIDEO U Cluj, scoasă în parcare de ultrași! » Imagini filmate la stadion. Jucători și conducători umiliți: „Dezbrăcați-vă acum și plecați!”

Articol de - Publicat duminica, 08 martie 2020 18:06

E scandal mare și la Cluj, acolo unde Universitatea e cu un pas în Liga 3, iar jucătorii au fost luați la rost de suporteri după ce-au pierdut confruntarea cu Metaloglobus, scor 1-2, pe teren propriu.

U Cluj e pe locul 14, la doar 3 puncte de retrogradare. Duminică, prima repriză a meciului de la Cluj a fost spectaculoasă. Cu Claudiu Herea la un pas să deschidă scorul în minutul 10. A făcut-o însă Daniel Lung (28) după ce-a finalizat din 8 metri. Clujenii s-au trezit din pumni și-au egalat. Mailat (33) a tras cu toată forța sub transversală, fără nicio șansă pentru Gavrilaș. Minutul 65 e cel în care galeria studenților n-a mai suportat jocul echipei lui Falub. Galeria a afișat un banner cu mesajul: „Campioana egalurilor nestăvilite” şi-au scandat „Plecaţi cu toţii!”. 

Goga a avut o șansă bună, dar a bătut în zid o lovitură liberă de la 25 de metri. Fanii au început să scandeze „Demisia, demisia”, chiar în momentul în care Ovidiu Herea și-a arătat clasa și a marcat golul victoriei, șut la colțul lung, aproape de vinclu (90+2). Meciul s-a terminat, dar repriza a treia s-a jucat în parcare. 

Aproape o mie de fani i-au fluierat și huiduit pe jucători, pe care i-au scos în curtea stadionului pentru a le cere socoteală. Jumătate de oră au fost luați la întrebări, iar antrenorului Falub i-au cerut să plece cât mai repede! Nici conducătorii Daniel Stanciu și Radu Constantea nu au scăpat de înjurături. 

Fanii clujenilor cer schimbări masive

Unul dintre liderii galeriei a luat cuvântul și le-a cerut explicații elevilor lui Adrian Falub: „Care e problema aici, care e treaba cu voi? Explicați-ne și nouă. Ne dăm sufletul, facem bannere, alergăm peste tot, care e problema voastră? De ce fugiți pe teren ca niște curci? Care e ideea în jocul vostru? Care e problema? Un șut pe poartă nu dați, stați toți în apărare. Nu știți să vorbiți? Spuneți-ne și nouă. Dacă nu vreți aici, lăsați echipamentul și plecați. E ca la un job. Nu vă place, dați-vă demisia!”.

„Suporterii sunt îndreptăţiţi să fie supăraţi, să reacţioneze aşa. Nu m-a deranjat, sincer, rezultatul final, ci faptul că nu am văzut o echipă cu dorinţa de a juca, cu spirit de sacrificiu, iar acest lucru îi îndreptăţeşte pe fani. Arătăm ca o echipă ce are o stare de autosuficienţă, o atitudine pe care mi-o reproşez în primul rând mie însumi”

„Primul lucru pe care trebuie să-l facem este să stabilizăm echipa, să rămânem în Liga 2 şi la vară să vină alt antrenor. Sau mai repede... Sper ca jucătorii aceştia să se gândească în primul rând la club şi nu la ei. Le-am spus-o şi în vestiar, după meci. Îmi asum responsabilitatea pentru modul în care s-au prezentat cu Metaloglobus”
- Adrian Falub, antrenor U Cluj

Vezi și: 

VIDEO Daniel Pancu, discurs incredibil după înfrângerea cu CSM Reșița: „Nu îmi dau demisia! A fost cel mai bun meci al Rapidului”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
007claudiu
007claudiu  •  10 Martie 2020, 13:52
Postat de traian_v pe 09 Martie 2020, 14:34

CFR e tot adunatura de mercenari (adevarat, sunt buni la fotbal si platiti bine pentru asta) a lui Arpad P.?

Mercenari? Jucatori de nationala, care au evoluat in Champions League si Europa League, care au facut rezultate remarcabile in Europa si multipli campioni nationali. Te-am facut gelos? Atunci gandeste in liniste

007claudiu
007claudiu  •  10 Martie 2020, 13:45

A avut U Cluj o mie de fani? Cred ca Fcsb ar fi geloasa

cpt.ahab
cpt.ahab  •  09 Martie 2020, 16:21
Postat de luisharcsa pe 09 Martie 2020, 11:31

Suporteri de prima mana? Esti sigur?

Fiecare înțelege din noțiunea de suporter ce vrea. Eu am fost pe stadionul ambelor echipe clujene. Îmi pare rău pentru istoria lui "U", dar e mult mai multă civilizație dincolo, în Gruia. Prin 2013 am fost la un joc "U"- FC Vaslui, pe când la Vaslui evoluau Sânmărtean și N. Stanciu. Îmi inițiam băiatul, care avea vreo nouă ani pe atunci, în ale microbului. Stadionul era puțin populat, aveam locuri la tribuna I. A trebuit, la scurt timp după începerea meciului, să caut o zonă mult mai pustie a tribunelor, pentru că în jurul meu toată lumea înjura, inclusiv fătucile. Înjurături grele, porcoase. Nu fac pe mironosița, știu ce înseamnă stadionul românesc, dar... totuși! În schimb, pe stadionul lui CFR am fost cu fularul lui Dinamo la gât( nu eram singurul, într-un peisaj amestecat), tot la tribuna I, fără să-mi aud niciun cuvânt urât. Lume mai relaxată, chiar și în zi de derby, înjurături foarte puține. Despre galerii, nu mai vorbesc. Cea a lui "U" a rămas în istorie prin agresiuni. Asupra cameramanului de la Jandarmerie, asupra jucătorilor de la CFR etc. Apreciez atașamentul lor față de club, dar când atașamentul depășește limitele civilizației, îmi pare rău, n-am ce mai aprecia! Chiar și la noi, la Sibiu, lumea s-a schimbat. În rău. Pe când evolua Voința în prima ligă puteai merge liniștit cu copilul la meci. Acum? Se copiază repertoriul și comportamentul ultrașilor bucureșteni, ploieșteni, craioveni etc. Întotdeauna e molipsitor doar răul.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează