FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Vlad Iacob, despre un personaj care nu este apreciat de galeria lui Dinamo: „Vreau să-i mulțumesc pentru asta”

Vlad Iacob
Vlad Iacob

Articol de - Publicat luni, 20 martie 2023 16:23 / Actualizat luni, 20 martie 2023 17:17

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a vorbit despre implicarea lui Nicolae Badea în vânzarea clubului către Red&White, care a cumpărat 80% dintre acțiunile lui Dinamo.

Oficialul „câinilor” spune că fostul acționar al clubului a intermediat tranzacția și că a apelat la el datorită relației cu Dorin Șerdean, cel care deținea pachetul majoritar de acțiuni.

Vedeta din România care a fost pe Camp Nou la Barcelona - Real Madrid: „Credea că îl duc la Cluj”
BARCELONA - REAL MADRID 2-1
Vedeta din România care a fost pe Camp Nou la Barcelona - Real Madrid: „Credea că îl duc la Cluj”

Vlad Iacob dezvăluie implicarea lui Nicolae Badea la Dinamo

„Eu cred că domnul Badea este un mare dinamovist. Domnul Badea a avut un rol important şi a ajutat Dinamo, în special acum, în privinţa acestei tranzacţii. Am apelat la el având în vedere relaţia bună pe care o avea cu domnul Şerdean. A mediat lucrurile şi a avut o contribuţie importantă.

Țin să îi mulţumesc pentru acest lucru. De când am ajuns eu la club, domnul Badea a avut o contribuţie prin programul DDB. Nu vreau să dau acum sume. 

Știu că a fost destul de supărat după episodul cu Mircea Rednic din iarna anului 2021. De atunci, relaţiile dintre dumnealui şi Dinamo s-au răcit de atunci”, a declarat Vlad Iacob la Fanatik.

Urmează o pauză, sper să mai așezăm câteva lucruri, de ordin fizic și de ordin tactic. Bătălia se va duce până la final. De când au venit noii investitori s-au plătit două salarii, suntem aproape la zi, vom primi și primă. Nu îmi place să vorbim despre bani, nu e principalul vehicul pentru care jucăm fotbal.

- Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

VIDEO Concluziile lui Ovidiu Burcă după primul meci din play-off

Citește și: 

9 detalii de la Dinamo - Buzău » Cum s-a descurcat debutantul de 16 ani, momentul impresionant de la start + ce au cerut fanii la final

Ce rău a ajuns Dinamo! Moment stânjenitor cu Gloria Buzău: „Ținând cont de situația materială...”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
Cormiz
Cormiz  •  22 Martie 2023, 14:19

Nu numai ca a blocat construirea stadionului aproape patru ani, ci chiar a părăsit clubul lăsându-l cu o gaura de 18 milioane de euro și 10 milioane penalități. Și acum e salvator?

ios_ge.
ios_ge.  •  21 Martie 2023, 11:15

Vlad tata, nu te'ai intrebat daca'i asa mare dinamovist de ce'a blocat timp de 4 (patru) ani constructia stadionului Dinamo?

creeperno807
creeperno807  •  20 Martie 2023, 22:37

Macar atat sa faca

Vezi toate comentariile (15)
Comentează