FOTBAL  »  LIGA 3  »  TRANSFER

EXCLUSIV 4 transferuri ratate de Florin Costea: Porto, Rapid, o echipă din Germania și alta din Liga 1 » "Mititelu m-a luat de acasă, mi-a pus oferta pe masă și nu am mai putut spune nimic"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 octombrie 2018 14:35

Florin Costea, atacantul 33 de ani al celor de la FC U Craiova 1948, a acordat un amplu interviu pentru ediția de azi a Gazetei Sporturilor.

Florin Costea a povestit cum a ratat patru transferuri, fiind dorit în trecut de Rapid, Poli Timișoara, Porto și FC Koln, dar și cum a ajuns la Universitatea Craiova.

 - În 2006 ai ajuns prima dată la FC U Craiova, ce ai simțit când ai văzut oferta?
- Am avut mai multe oferte atunci, parcă mai erau de la Timișoara, de la Rapid, echipe de top la acel moment. Nici nu realizam ce șansă primisem să vin la Craiova, un club cu o asemenea istorie. Aveam 18 ani, auzisem ceea ce însemna Universitatea, ce suporteri are, dar tot nu conștientizam ce club era. Am venit totuși cu mult entuziasm.

- Rapid juca "sferturi" în Cupa UEFA cu Steaua, se bătea la titlu, nu ți-a părut rău că ai refuzat?
- Nu! Și spun asta în condițiile în care Craiova era în Liga a 2-a la acea vreme. Dar oferta de la domnul Mititelu a fost una concretă. Dânsul a venit și m-a luat de acasă. Mi-a pus oferta pe masă și nu am mai putut spune nimic. Tot în acea seară l-a luat și pe fratele meu, Mihai. Nu o să uit acea seară. Pot spune că am fost un om norocos. Până la urmă, cred că am ales bine din moment ce am fost golgeterul României, am jucat la națională. Dacă mergeam în altă parte, nu știu câte șanse mi se dădeau și cine știe ce parcurs aș fi avut.

- Când erai în cel mai bun moment al tău, se tot vorbea despre o ofertă e la Porto pe bani foarte mulți. Ce e adevărat?
- Au fost multe oferte. Cred că de la FC Koln a fost cea mai mare. Și de la Porto, într-adevăr. Probabil dacă nu era accidentarea, una dintre ele se concretiza și ajungeam să joc într-un campionat de top.

- Accidentarea a fost singurul motiv care te-a oprit în drumul spre Vest?
- Îți dai seama. Eram titular la echipa națională, convocat la fiecare acțiune. Am stat pe loc un an de zile și când am revenit nu am mai fost același.

Citește și: EXCLUSIV Declarația care încinge spiritele în Craiova: "Publicul ar fi de partea noastră dacă jucăm pe «Oblemenco» cu CSU! D-asta nu avem voie acolo"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
mobutu
mobutu  •  29 Octombrie 2018, 16:51
Postat de mobutu pe 29 Octombrie 2018, 16:45

spune, ma Costea, cum erati pusi (mai corect, aproape siliti!!) la vremea aia de catre mititelu sa semnati niste acte cum ca vi se marea "fictiv" salariu` si cum apoi va crestea si clauza de reziliere pana la cifre absolut halucinante....Haaaaaaaiiii...povesteste-ne si asta, te rugaaaaammmmm !!! hahahahahahaaaaaaaaa

sau, mai corect, sa-l intrebe nenea reporteru` Vlad N despre chestiunea asta pe marele fotbalist convocat cu regularitate la actiunile lotului national, excelent marcator in jocuri importante ale nationalei, superfotbalistuuuuuuuuuuuuu` de origine valceana: Floriiiiiiinnnnnnn Costeaaaaaaaaaaaa !!!

para.para
para.para  •  29 Octombrie 2018, 16:46

Singura echipa din liga 1 care si-a luat teapa cu fratii Costea a fost fcsb. Timisoara si Rapid le baga si el din top ca sa creada lumea ca a fost si el o super glorie. Bineinteles ca dupa ce se lasa de sportul asta, o sa citim in hartia asta despre el ca fiind fosta mare legenda stelista sau fostul mare jucator stelist.

mobutu
mobutu  •  29 Octombrie 2018, 16:45

spune, ma Costea, cum erati pusi (mai corect, aproape siliti!!) la vremea aia de catre mititelu sa semnati niste acte cum ca vi se marea "fictiv" salariu` si cum apoi va crestea si clauza de reziliere pana la cifre absolut halucinante....Haaaaaaaiiii...povesteste-ne si asta, te rugaaaaammmmm !!! hahahahahahaaaaaaaaa

Vezi toate comentariile (3)
Comentează