FOTBAL  »  LIGA 3  »  FC U CRAIOVA 1948

FOTO Primul amical al Științei și prima poză de grup din noua eră » Mititelu, apel la adresa primarului Craiovei

foto: facebook
foto: facebook

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 iulie 2017 15:12

Jucătorii lui FC U Craiova 1948 au făcut prima poză de grup, imagine postată de Adrian Mititelu pe contul personal de facebook.

Singurele nume cunoscute fanilor deocamdată sunt Adrian Mititelu jr. (19 ani), atacant, fiul patronului oltean (foto, al doilea din stânga, lângă "principalul" Ovidiu Turcu), și portarul Andrei Preda (28) aka "Gogoașă" (în negru). Ambii au fost în lot la ultimul meci oficial al lui FC U, înaintea falimentului. 

DUMINICĂ, PRIMUL AMICAL

Lotul nu e definitivat, urmând să fie completat cu alte nume, inclusiv fotbaliști italieni care vor veni la recomandarea directorului tehnic Nicolo Napoli. 

Știința va juca primul meci de la revenire duminică, de la ora 18:00, la Piatra Olt, împotriva lui CSS Slatina, conform Fanatik. 

Echipa a depus dosarul pentru a fi înscrisă în noul sezon al Ligii a 4-a.

MITITELU, APEL LA PRIMAR

Tot pe facebook, Mititelu îi cere noului edil al Băniei, Mihail Genoiu, să permită echipei să se antreneze în cantonamentul din Lunca Jiului, acolo unde se pregătește și rivala CS U:

"Fac un apel la domnul primar GENOIU sa ne puna de indata in drepturi cu privire la folosirea bazei de antrenament de la Lunca Jiului. Este dreptul nostru legitim sa beneficiem de aceleasi conditii precum CSU.

Orice alta abordare constituie perpetuarea unor acte impotriva legii demarate de Olguta Vasilescu inca din anul 2013! Aceasta discriminare flagranta nu poate continua la nesfarsit! Domnule Primar NU PUTETI DISPUNE DE BUNURILE PUBLICE DUPA BUNUL PLAC!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
fcu1948
fcu1948  •  19 Iulie 2017, 23:57
Postat de aleu pe 19 Iulie 2017, 17:07

Asa va face. Dar in ce calitate vorbeste el? Draga GSP, ce functie ocupa acest *** in orgranigrama noului srl? Aceea de urmarit penal? Draga GSP, ce documente detine acest srl pt a-l numi voi Stiinta? Faptul ca au pe tricouri o sigla care nu este cea originala, inseamna ca ei sunt continuatorii Universitatii? Nu are bani de chirie... Pana la iarna se vor desfinta.

Vezi că urmăriți penali sunt și șefii vostri rotărel și vodkuța, deci râde ciob de oală spartă. Și vodkuța ce calitate are la clubul de fotbal, ce funcție ocupă în organigramă, de vorbește mereu despre csu clona? Sau doar ai tăi au voie, ceilalți nu????

fcu1948
fcu1948  •  19 Iulie 2017, 23:53
Postat de gogu2005 pe 19 Iulie 2017, 21:58

Si daca e asa cum zici tu, de ce echipa se numeste Fc U Craiova 1948?

Ca să se minuneze trolii lui rotărel și ai vodkuței........

stiinta
stiinta  •  19 Iulie 2017, 23:31

Toate echipele profesioniste sunt fie SA fie SRL uri. Exista o lege în care nu ai voie sa înregistrezi la Registrul Comerțului o denumire de firma, care sa conțină numele de Universitatea; este rezervat doar inst. de învățământ. Cat privește CSU și brandul se judeca la ICCJ. Nu este același caz ca la Rapid: Craiova vechea societate tocmai ce a acționat în judecată în Civil FRF, LPF etc. Pina la finalizarea nu se poate dispune de nimic. Mare attn.cine a citit statul SC era prevăzut clar ce se face în caz de faliment. Cat privește fotbalistul Adrian Mititelu Jr. , este mai fotbalist decât mulți: verificați ce spunea Balaci despre el când era doar junior. Una peste alta, aceasta este Craiova. Nu o echipa înființată la comandă, la Mogosoaia.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează