FOTBAL  »  LIGA 3  »  STEAUA

O nouă Steaua în fotbalul românesc! » Echipa va evolua în noul sezon al Ligii a 3-a

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iulie 2016 15:56

Steaua va avea din nou o echipă secundă. Formația U21 a clubului se va numi Steaua 2 și va fi înscrisă în acest sezon al Ligii a 3-a, acolo unde vor juca puștii care nu au loc la prima echipă.

Formația va fi antrenată de Ion Toma, cel care era șeful centrului de copii și juniori. Steaua este a doua echipă după Astra care a acceptat invitația celor de la FRF în Liga a 3-a.

Tot în Liga a 3-a sunt mari șanse ca în aceeași serie să fie și Dinamo. Așadar, din sezonul viitor vom avea Derby de România 2 la Liga a 3-a.

Ionuț Poiană, Rareș Enceanu, Robert Vâlceanu, Vlad Mihalcea, Gabriel Simion, Mario Mihai și Jean Sony Alcenat au mari șanse să joace la Steaua 2. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (61)
valentinn10
valentinn10  •  23 Iulie 2016, 18:28

Aoleu , turbeaza fraierii, ei nu sunt ia stare sa tina o echipa si MARELE GIGI are doua, nu mai e oier acum mai saracilor .FORTA STEAUA , LUPTA FCSB , HAI STELUTA ,CURAJ VITEZISTI.

manty_one
manty_one  •  23 Iulie 2016, 12:33

Au si aparut pr0stalaii antistelisti...comentand in stilul lor...cum de e posibil asa ceva...bla,bla,bla! Jet...prostanacilor!!!

khal_37
khal_37  •  23 Iulie 2016, 12:19
Postat de ervfr pe 22 Iulie 2016, 17:07

Ce nu inteleg din articolul asta e : Cum e posibil ca o formatie noua sa joace direct in liga 3 fara sa treaca asa cum e normal prin celelalte ligi. E ca si cum la un concurs de atletism unul dintre concurenti ar pleca cu cel putin jumate de stadion avans....Cum e posibil? Din nou se va recurge la cumparari de locuri, schimbari de denumiri, sigle????

Cum nu aî auzit...De fc craiolguta vasilescu nu ai auzit????

Vezi toate comentariile (61)
Comentează