FOTBAL  »  LIGA 3  »  CS DINAMO

EXCLUSIV Surpriză! Alt nume cu greutate din istoria „câinilor” a sărbătorit promovarea lui CS Dinamo: „Nu mă ascund, sunt transparent. FC Dinamo 1948 e sortită falimentului!”

Constantin Anghelache, la petrecerea de promovare a lui CS Dinamo / Captură Facebook
Constantin Anghelache, la petrecerea de promovare a lui CS Dinamo / Captură Facebook

Articol de - Publicat duminica, 26 iunie 2022 14:39 / Actualizat duminica, 26 iunie 2022 16:16

Proiectul CS Dinamo începe să fie atractiv pentru din ce în ce mai mulți dinamoviști cu pedigree și n-ar fi de mirare ca trendul să devină și mai vizibil în perioada următoare, după ce echipa aflată în subordinea Ministerului de Interne a promovat în Liga 3.

Nume precum Lupu, Dănciulescu, Marius Niculae sau Iftodi au deja diverse funcții în cadrul clubului susținut de MAI, iar ultimul personaj cu greutate prezent în anturajul echipei este Constantin Anghelache, 76 de ani, fost președinte și om influent la fosta prim-divizionară Dinamo, când patron era Ionuț Negoiță. 

Anghelache a fost surpins sâmbătă seara pe stadionul din Ștefan cel Mare, unde, alături de Dănuț Lupu, a luat parte la fotografia de grup a jucătorilor care au promovat în Liga 3

Surpriză! Alt nume cu greutate din istoria „câinilor” a sărbătorit promovarea lui CS Dinamo: „Nu mă ascund, sunt transparent. FC Dinamo 1948 e sortită falimentului!”
Anghelache și Dănuț Lupu, încercuiți, au luat parte la petrecerea de pe gazon

Constantin Anghelache: „Nu mă ascund, sunt un om transparent”

Contactat de GSP.ro, Constantin Anghelache a lămurit apariția sa la meciul de sâmbătă. După ce a negat că ar urma să ocupe vreo funcție în cadrul CS Dinamo, acesta a explicat de ce varianta unei fuziuni cu Dinamo din Liga 2 nu e plauzibilă. 

„Am fost la meci, dar n-am mers la nicio petrecere. Eu am mai trecut pe la meciurile lui CS Dinamo și când era în Liga 4. Aseară am fost să văd ce joacă această echipă. Am făcut și poză cu ei, nu mă ascund, sunt un om transparent. Puteam să stau sus, dar m-am dus între oameni, că oamenii mă iubesc.

(...) Înțeleg că au existat anumite discuții între domnul Zăvăleanu si domnul Ionuț Popa (n.r. - președintele Clubului Sportiv), dar n-au ajuns la o înțelegere. De ce? Domnul Zăvăleanu ar veni la CS Dinamo cu datorii de 8 milioane de euro, datorii care nu ar fi admise

Dar lucrurile nu sunt clare. Ce e clar e că CS Dinamo va continua în Liga 3, vedem ce va urma apoi, când va fi gata și stadionul. Mai sunt doi ani de analiză și interpretare a situațiilor, mai ales în contextul în care, o spun cu mare tristețe, FC Dinamo 1948 e sortită falimentului! Dinamo 1948 n-are nicio șansă să revină în Liga 1. Mai degrabă va falimenta!”, a declarat Anghelache, în exclusiviatate pentru Gazeta Sporturilor. 

CS Dinamo a promovat în Liga 3!

CS Dinamo, echipa Ministerului de Interne, a promovat în Liga 3. Dinamoviștii au trecut la baraj de Venus Independența, reprezentanta județului Călărași, 3-2 în retur, 1-0 la returul din Ștefan cel Mare.

Există și un Dinamo care sărbătorește. Echipe susținută de Ministerul de Interne și antrenată de Daniel Iftodi a obținut sâmbătă promovarea în Liga 3, chiar pe arena din Ștefan cel Mare. Unicul gol al victoriei cu Venus Independența a fost marcat de Alexandru Burlacu, în minutul 10. La petrecere a fost prezent și team managerul Dănuț Lupu.

Constantin Anghelache: „Dinamo tot la faliment va ajunge”

Zilele trecute, Constantin Anghelache a vorbit despre situația de la clubul retrogradat în liga secundă, fiind sceptic în ceea ce privește șansele echipei de a mai reveni vreodată în Liga 1.

„Eu cred că nu va reveni în prima ligă. Situația am prevăzut-o din 2015. Atunci am reușit o insolvență adevărată. Am redus masa credală la 900.000 de euro, dintr-o datorie de 17,5 milioane. Atunci am crezut că echipa s-a liniștit”, a spus Anghelache. 

Citește și alte știri de actualitate: 

„Noi suntem Dinamo!” » A început marea schismă din Ștefan cel Mare: „Suporterii sunt bineveniți alături de noi”

Anunțul momentului: „L-am contactat pe Zăvăleanu pentru a forma un nou Dinamo!” » Care sunt șansele unei fuziuni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  27 Iunie 2022, 09:24

ce lipitoare e si omul asta. cum simte ca e rost de bani, se lipeste si tovarasu de clubul sportiv Dinamo. si cine te iubeste nenea Anghelache ? crezi ca nu stie toata lumea ce ai fost? sau esti?

catalin.palcu
catalin.palcu  •  27 Iunie 2022, 09:19
Postat de freddy pe 26 Iunie 2022, 17:26

Acum sa tot fii dinamovist. Ai de unde alege. Sunt TREI de Dinamo! :)) Câte una în fiecare divizie, excepție făcând liga 1 :)) Stai sa fie toate trei în divizia B. Sa vezi atunci derby-uri :))

Gluma e buna, dar nu merge asa. Una alta suporterii dinamovisti sunt cu FC Dinamo 1948 . Dinamo al lui Badea nu e sustinut de absolut nimeni. e o echipa facuta artificial ca sa poate ramane ala in parcul sportiv Dinamo, echipa care de 5-6 ani sta in Liga a 4a fara perspective, fara niciun suporter. daca Badea ar contesta existenta lui FC Dinamo, de ce ar mai avea 8% din actiuni ??? nici cu CS Dinamo nu tine nimeni, dovada ca a fost stadionul gol la barajul de promovare, pe cand FC Dinamo a jucat barajul cu U Cluj cu 14 mii de oameni n tribune si vreo 4 mii in deplasare.

Averroes
Averroes  •  27 Iunie 2022, 00:18
Postat de Barna pe 26 Iunie 2022, 18:42

Forza Dinamo!

Precizeaza care dinamou

Vezi toate comentariile (29)
Comentează