FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA VS FCSB 2

EXCLUSIV Invitat de marcă la CSA Steaua - FCSB 2 » Contestatarul lui Gigi Becali vine la meci

Victor Pițurcă e un apropiat de-ai Stelei din Liga 3
Victor Pițurcă e un apropiat de-ai Stelei din Liga 3

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 martie 2021 10:24 / Actualizat vineri, 12 martie 2021 13:17

CSA Steaua și FCSB 2 se vor întâlni sâmbătă, de la ora 15:00, în meciul orgoliilor din Liga 3. Partida din Complexul Ghencea va avea un invitat de marcă, în persoana lui Victor Pițurcă.

  • Campionatul Ligii 3 se va relua în acest weekend, iar sâmbătă, de la ora 15:00, se joacă CSA Steaua - FCSB 2, liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Digi Sport 1. 
  • Gigi Becali întărește FCSB 2 cu 8 jucători de la prima echipă: Soiledis, Nedelcu, Tavi Popescu, Niță, Buziuc, Simion, Oaidă, Șut.

Informația a fost oferită în această dimineață de George Ogăraru, managerul de la CSA Steaua, care a mai dezvăluit că antrenorul Daniel Oprița se află într-un contact permanent cu fostul selecționer al primei reprezentative. 

Fără angajament în acest moment, Pițurcă, care a lucrat și cu Gigi Becali la echipa acestuia, îl ajută cu sfaturi pe antrenorul Daniel Oprița și ar putea avea un rol oficial dacă echipa va promova. De-a lungul ultimilor ani, Pițurcă a fost unul dintre marii contestatari ai lui Gigi Becali, declarând în majoritatea aparițiilor televizate că echipa din Liga 3 este continuatoarea Stelei. 

„Eu știu că Daniel Oprița vorbește cu Pițurcă. Eu nu am vorbit cu el. Sper să vină mâine la meci. Așa îmi spunea Daniel. Cei de la organizare știu cum va fi posibil să intre în stadion. Este o legendă a Stelei”, a spus George Ogăraru, la GSP Live. 

Se implică Victor Pițurcă la CSA Steaua? 

Adrian Bumbescu, fost coleg cu Victor Pițurcă la Steaua, spunea recent că fostul selecționer este apropiat de CSA Steaua și ar putea să se implice la formația roș-albastră după promovarea în Liga 2.

„Piţurcă ajută din umbră. El se poate alătura proiectului la promovarea în Liga 2. Sigur o să vină. El ţine foarte mult legătura cu Opriţa. Se sună, se sfătuiesc. Victor Piţurcă se implică neoficial la Steaua, dar îl văd să se implice şi oficial. Piţurcă o să fie manager, aşa îl văd eu. Aşa cred că o să fie. Dacă i se oferă ceea ce consideră el că e nevoie, el imediat a venit”, a spus Bumbescu la Look Sport.

CSA Steaua - FCSB II, echipe probabile

FCSB II: Niga - Pantea, Nedelcu, Filip, Soiledis - Perianu, Șut, Ardelean - Oct. Popescu, Niță, Oaidă 
Antrenor: Bogdan Vintilă

CSA Steaua: Bălbărău - Călințaru, da Silva, Beța, A. Ilie - Bărbulescu, Enceanu - Răsdan, Mihalache, Huiban - Nsiah
Antrenor: Daniel Oprița

Clasamentul din Liga 3:

EXCLUSIV Invitat de marcă la CSA Steaua - FCSB 2 » Contestatarul lui Gigi Becali vine la meci

Citește și alte știri despre CSA Steaua: 

EXCLUSIV George Ogăraru îi răspunde lui MM Stoica, înainte de CSA Steaua - FCSB 2: „A comentat despre singurul nostru jucător de culoare. Nu e fair!”

EXCLUSIV „Ai jucat la Steaua sau la FCSB”? George Ogăraru, tare pe poziții: „Dacă cineva îți plătește salariul, nu îți este stăpân!”

Declarație războinică după ce Gigi Becali a anunțat că trimite jucători de la prima echipă în duelul cu CSA: „Le este foarte frică să nu se facă de rușine, sunt înspăimântați de Steaua!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
eugen555
eugen555  •  12 Martie 2021, 17:00

hai Steaua!.......dar.....vreau sa vad un proiect pe urmatorii 10 ani ,macar....nu ceva scris pe genunchi......nu incap jumatati de masura cand va luati responsabilitatea continuitatii unui asa nume urias!

nosiop
nosiop  •  12 Martie 2021, 16:51

Forza Steaua!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează