FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

Marius Lăcătuș ar putea pleca de la CSA Steaua! 3 nume uriașe care îl pot înlocui

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 iunie 2019 19:45

CSA Steaua a pierdut în fața lui Carmen București, scor 0-1, și a ratat din nou promovarea în Liga 3. La final, Marius Lăcătuș a dat de înțeles că poate face un pas în spate. 

Ratarea obiectivului pentru al doilea an la rând a fost o lovitură importantă pentru fanii steliști. Imediat după eșecul cu Carmen le-au cerut socoteală atât jucătorilor, pe care i-au dezbrăcat de tricouri, dar și staff-ului tehnic. 

„Fiara” Lăcătuș a recepționat mesajul și a declarat că, dacă plecarea lui ar face un bine proiectului, ar fi dispus să facă acest gest. (Detalii AICI)

Cine ar putea putea prelua însă formația roș-albastră pentru îndeplinirea marelui obiectiv de a juca în Liga 1 pe noul stadion din Ghencea?

1. Gabi Balint

Gabi Balint (56 de ani), fan recunoscut al proiectului Armatei, ar putea fi una dintre variantele agreate de fani. Experimentatul antrenor, câștigător al Ligii Campionilor cu Steaua în 1986, este liber de contract în acest moment, fiind analist la o televiziune de sport.

69 de goluria marcat Gabi Balint în cariera de jucător pentru Steaua

2. Victor Pițurcă

Deși a exclus în mai multe rânduri o eventuală implicare la CSA Steaua, Victor Pițurcă (63 de ani) ar putea fi înduplecat de fani după două promovări ratate. Fostul selecționer al României nu are momentan niciun angajament. 

3. Ștefan Iovan

Ștefan Iovan (58 de ani) reprezintă soluția cea mai realistă în acest moment. Aflat în staff-ul lui Marius Lăcătuș în acest sezon, fostul fundaș al Stelei și-ar putea asuma promovarea în sezonul care va urma. 

CSA Steaua a fost condusă în primul sezon de Ion Ion, care a ratat barajul de promovare în Liga 3 în fața Rapidului. În locul său a fost numit Marius Lăcătuș, care, deși a câștigat sezonul regulat, a încheiat play-off-ul tot pe locul 2.

Vezi și: 

CSA STEAUA - CARMEN 0-1 // FOTO Suporterii din Peluza SUD le-au cerut socoteală jucătorilor la vestiare! Alin Predescu le-a ținut piept, sub privirile jandarmilor

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (40)
sasha8777
sasha8777  •  03 Iunie 2019, 08:11

In deschiderea proiectului csa, fc kaki promova din sezon in sezon spre inaltul esalon. Anii trec si fc kaki clona sovieto bolsevica tot in L4 putrezeste si cand te gandesti ce elan entuziasmic aveau tovarasii nefericitului proiect odios comunist in frunte cu deliricul aberant Talpan si alte slugi nu stii daca sa razi sau sa plangi. Rad in hohote de impotenta lor si plang de fericire ca sunt blocati in L4 ....la cat mai multi ani fara promovare slugoilor ordinari si fomisti.

corectu
corectu  •  03 Iunie 2019, 07:49

V-ati luati dupa Talpan,ca el ajungeti.Clona CSASteaua nu va fi niciodata in Liga I.

fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  03 Iunie 2019, 03:08

Adica nici acum nu si-au dat seama marii suporteri ca aia de la csa isi bat joc de ei?daca nu,atunci nici de data asta nu dispare gluma asta proasta,conceputa doar in speranta celor 37 milioane de euro care niciodata n-o sa vina?

Vezi toate comentariile (40)
Comentează