FOTBAL  »  LIGA 4  »  ALBA

FOTO Bogdan Andone, titular în Liga 4! Fostul antrenor de la FCSB e atacant, ca la începutul carierei de fotbalist

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 septembrie 2019 23:20

Bogdan Andone (44 de ani), fostul antrenor al FCSB-ului, s-a reapucat de fotbal după ce și-a încheiat conturile cu Gigi Becali și este titular la Viitorul Vama Seacă, în Liga 4 Alba. 

Echipa lui Bogdan Andone a jucat în etapa a șasea a Ligii 4 din județul Alba contra celor de la CS Ocna Mureș, meci pierdut cu scorul de 2-4. Fratele fostului antrenor al vicecampioanei, Radu, a fost doar rezerva în cadrul acestei întâlniri. 

Viitorul Vama Seacă ocupă locul 6 în clasamentul Ligii 4 Alba, după șase meciuri jucate, cu 10 puncte. Lider este chiar CS Ocna Mureș, cu 18 puncte, având un avans de trei puncte față de CS Universitatea Alba Iulia. Bogdan Andone a adunat cu noua sa echipă, din postura de jucător, 3 victorii, un egal și 2 înfrângeri.

Bogdan Andone joacă pe postul de atacant, așa cum a jucat și la Sportul Stundențesc, la începutul carierei. Mai apoi, la Rapid, a fost retras în linia de mijloc. 

Acesta a mai trecut pe la echipe precum Farul Contanța, Oțelul Galați, Sportul Studențesc, ACS SR Brașov și Corvinul Hunedoara, unde a jucat ca mijlocaș central. În străinătate, Andone a evoluat la Ferencvaros, Apollon Limassol, Alki Larnaca și Ermis Aradippou.

FOTO: alba-sport.ro

VEZI ȘI:

CLINCENI - FCSB // VIDEO EXCLUSIV Narcis Răducan și-a pierdut răbdarea! Îl amenință pe Lukasz Gikiewicz cu suspendarea: „Încă nu l-am găsit, el trebuie să ne găsească!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează