FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA BUCUREȘTI

Mihai Stoichiță sare la gâtul CSA Steaua: „Pe cine să pună în locul vulturului, pe Talpan?” + Marius Lăcătuș a demisionat oficial

Articol de - Publicat miercuri, 05 iunie 2019 17:50

Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice din cadrul FRF, i-a criticat pe suporterii celor de la CSA Steaua care au cerut demisia lui Marius Lăcătuș, după ratarea promovării în Liga 3. De altfel, astăzi CSA a confirmat despărțirea de Lăcătuș.

„Nu numai la Dinamo e degringoladă. Acum ies din cadrul oficial de angajat al FRF și vă spun că cei de la CSA și-au distrus vulturul de pe emblemă. Am spus-o și acum 20 de ani, capul lui Lăcătuș e de pus în locul vulturului de pe sigla Stelei. Pe cine să pună acum, pe Talpan?”, a declarat Mihai Stoichiță.


Sigla Stelei la care face referire Stoichiță

LĂCĂTUȘ A DEMISIONAT OFICIAL

Bixi Pompiliu Mocanu, președintele CSA Steaua, confirmă despărțirea de „Fiară”: „Marius Lăcătuș şi-a exprimat unilateral decizia de a demisiona de la conducerea tehnică a echipei, dar ne-a asigurat că va rămâne necondiționat alături de Steaua. Îi respect această decizie. Ieri şi-a luat la revedere de la echipă, dar vă asigur că el va rămâne simbolul Stelei, alături de toate celelalte legende ale clubului.

Consider că Steaua este o echipă puternică, a demonstrat-o de atâtea ori. Se știe dintotdeauna că, la nivelul unui astfel de club sunt așteptări mari pe care trebuie să le confirmi pe teren, chiar fără antrenori pe bancă la un moment dat”.

Ștefan Iovan a condus antrenamentul de astăzi al roș-albaștrilor, iar la meciul de vineri din Cupa României faza pe București dintre CSA Steaua și Carmen pe bancă va fi tot Iovan.

Citește și:

CSA Steaua - Carmen se mai joacă o dată! Decizia de ultim moment luată azi de AMFB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
rjka
rjka  •  06 Iunie 2019, 11:05

Nea stoichita *** stai calm , Marius Lăcătuș nu a fost înjurat sau bruscat i sau cerut explicați pentru jucatori refuzați de iel și alte lucruri pe care Lăcătuș nu lea lămurit nici astăzi , Lăcătuș va rămâne simbolul stelei , A greșit ca nu a spus cine le-a pus bete in roate și nu vor sa vorbească , cu asta a greșit Lăcătuș .!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

wishmaster
wishmaster  •  06 Iunie 2019, 09:49
Postat de agiler pe 05 Iunie 2019, 23:26

Nu are rost sa intri in discutie cu el.Astfel de personaje nu trebuie bagate in seama ci ignorate.

foarte corect, doar ca uneori nivelul lor de prostie și aroganță depașește orice limită. dar da, subscriu: ignore *** :D

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

agiler
agiler  •  05 Iunie 2019, 23:26
Postat de ticbis pe 05 Iunie 2019, 22:57

Continui comentariul: Individul asta, in melasa gandirii lui, are impresia ca maine, aia 100 de golani de la Sud vor pune mana pe bate si pe pietre si vor ataca unitatea militara 02301, silindu-l pe comandant sa-si dea demisia; apoi se vor deplasa la sediul ministerului Armatei si vor schimba generalii si ministrul, mai apoi se vor inscauna ei sefi la club, asa cum au facut si rapidistii cu Corsicanu in frunte inainte de falimentul si de disparitia definitiva a clubului Rapid. Ii atrag atentia acestui natarau ca, totusi, suntem tara membra UE si NATO, si ca joaca lor cu armata americana este sortita esecului. Iar toti huliganii astia vor suporta consecintele legii. Cu catalynn in frunte!

Nu are rost sa intri in discutie cu el.Astfel de personaje nu trebuie bagate in seama ci ignorate.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează