FOTBAL  »  LIGA 4  »  CS DINAMO - ACADEMIA RAPID 0-1

VIDEO Academia Rapid câștigă acolo unde CSA Steaua s-a încurcat » Clasamentul actualizat în liga a 4-a

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 03 aprilie 2018 15:55

Academia Rapid s-a impus în fața celor de la CS Dinamo, scor 1-0, într-un meci disputat pe sinteticul din "Ștefan cel Mare".

Academia Rapid a triumfat acolo unde rivala CSA Steaua s-a încurcat etapa trecută, într-o remiză, 2-2. Rapidiștii au început cu o formulă experimentată din care nu au lipsit Voicu, Maftei, Niculae sau Doru Bratu, și s-au impus contra celor de la CS Dinamo, scor 1-0. Golul formației antrenate de Constantin Schumacher a fost semnat de Grigore, în minutul 54 al partidei, după o pasă excelentă primită de la Daniel Niculae (vezi VIDEO). 

Echipa de start a celor de la Academia Rapid (4-4-2): Ciuculescu - I. Voicu, Maftei, Bratu, Stancu - Grigore, Duriţă, Lădaru, Goge - D. Niculae, Vlada

Clasamentul la vârf în liga a 4-a București

1. Academia Rapid  19 meciuri - 50 de puncte
2. CSA Steaua 17 meciuri - 45 de puncte 
3. AS Tricolor 18 meciuri - 43 de puncte
4. AFC Asalt 18 meciuri- 38 de puncte

* Academia Rapid a fost depunctată cu 3 puncte pentru că a folosit un fotbalist fără drept de joc în meciul câștigat cu AS Tricolor. Mai poate pierde 3 puncte din același motiv, fotbalistul fiind utilizat și la victoria cu Victoria.
* Primele 4 echipe se califică în play-off. Acestea vor juca într-un minicampionat, pe teren neutru. Partidele se vor disputa într-o singură manșă. Câștigătoarea va merge la baraj pentru Liga a 3-a cu formația care se impune în Liga a 4-a Giurgiu.
* În acel minicampionat primele 4 clasate vor intra cu 3, 2, 1 respectiv 0 puncte în funcție de clasarea din sezonul regulat

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (6)
alexbarosanu
alexbarosanu  •  03 Aprilie 2018, 21:49

neimportant!

wwerko80
wwerko80  •  03 Aprilie 2018, 18:30

Daca regulamentul din liga a 4a nu era aplicat mai strict decat cel din liga 1, rapid ar avea 53 de puncte, cu 7 peste steaua si 2 meciuri in plus. Se pare ca nu prea bateti tot.

rjka
rjka  •  03 Aprilie 2018, 18:07

Ce sa le faci la gigisti iei au ajuns sa țină și cu Dinamo doar ca sa nu ajungă CSA Steaua bucuresti ăștia sunt Despre meciul dinamo rapid fără comentari la fel ca și scorul sa nu mai tipe Rapidul ca ei sunt corecți campionatului sa le mulțumească la câini ca sau dat la o parte cum sau dat și de ce la o parte astăzi doar Rapidul poate sa zică findca meciul sa jucat foarte corect cea mai mare corectitudine pe viața și pe moarte sa jucat astăzi ha ha ha ha.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează