LIGA B    •   PETROLUL

Un jucător dorit la un moment dat de United și City a ajuns la Petrolul: "Ca fotbalist, e senzație"

Marti, 28 August

Jeroen Lumu (23 de ani) a semnat cu Petrolul Ploiești și va încerca să-i ajute pe "găzari" să promoveze în prima ligă. Acesta vine din postura de jucător liber de contract după aventura în India, la Dynamos Delhi.Atacantul olandez a fost în trecut în atenția lui Manchester City și United, însă până acum n-a convins la nivel internațional din cauza problemelor disciplinare.

Ploieștenii l-au mai dorit și în urmă cu 3 ani, când Lumu tocmai terminase contractul cu Heerenveen, după ce înainte jucase pentru Ludogoreț.

"Este un jucător extrem de interesant și de valoros care sper să ne ajute în realizarea obiectivelor. Știm totul despre el, și bune, dar și rele. Până la urmă cel mai important lucru este ce face el în teren și cât dă pentru Petrolul.

Sper să reușim să-l ghidonăm și să ne fie foarte util. Ca fotbalist, e senzație! Am discutat și cu Cosmin Moți, pentru că știm că au fost probleme cu el și la Ludogoreț. Cred că avem tabloul complet despre Lumu”, a declarat Leo Grozavu, tehnicianul Petrolului, pentru Fanatik.

200.000 €e cota de piață a lui Lumu, conform transfermarkt.de

 

Comentarii (2 ) Adaugă comentariu

Muzzi Ciprian  •  03 Septembrie 2018, 07:04

da, e amuzant cum crede Grozavu ca un jucator pe care nu au fost in stare sa il struneasca marii antrenori europeni, va putea el! probabil va aplica metoda Golofca, capete in gura si capace la ureche!

roadghost  •  28 August 2018, 16:10

Bine asa...acum ca au venit ceva intariri la mijloc si atac, nu ar strica un fundas bun, ideal ar fi unul care poate juca si central si dreapta, in genul lui Manea...

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase