FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERILE FRF

ALEGERILE FRF // Dumitru Dragomir dezvăluie marile greșeli făcute de candidații FRF: "Lupescu trebuia să meargă pe blat la Dragnea"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 aprilie 2018 09:59

Dumitru Dragomir, 71 de ani, a vorbit depre greșelile făcute de Răzvan Burleanu, 33 de ani, și Ionuț Lupescu, 49 de ani, în campania pentru președinția FRF.

...unde a greșit Burleanu: "Cea mai mare greșeală a lui Burleanu e că s-a mai înscris pentru un mandat. Prima lui greșeală a fost că nu l-a ținut pe Pițurcă și l-a numit pe Daum selecționer. Piți ar fi modificat multe, e un tip cu personalite. A doua a fost când a dat specialiștii afară".

...unde a greșit Lupescu: "Cea mai mare greșeală a lui Lupescu a fost că a mers în văzul lumii la oamenii politici. Nu trebuia să vadă nimeni că a mers la Dragnea sau la Firea. Trebuia să meargă pe blat"

"Mă gândesc să nu mai dăm briciul maimuțelor să ne bărbierească. Fotbalul românesc dispare dacă nu luăm măsuri. Intervenția lui Dragnea a fost bună, politicul îl va ajuta să facă și legi în interesul fotbalului"
Dumitru Dragomir

Citește și:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
169060557063831
Stefan Anghel  •  18 Aprilie 2018, 12:05

..."BUN SINT SERVICIILE IMPLICATE LA BURLEANU. DAR BURLEANU ESTE PUSCARIABIL?..."ACUM INTELEGETI DE CE A INSISTAT DON PROFESOR,ALIAS ADEVARATUL DADDY SA O PUNA IN SA PE CUCUVEAUA MOV ??? PAI CINE SA TE JUDECE,UNUL STRAIN SAU CUCUVEAUA MOV ?! PANA NU SE PRESCRIU FAPTELE COMISE DE ADEVARATUL DON PROFESOR DADDY,NU AVEM DEMOCRATIE IN TARA,I FOTBAL...

matheus9999
matheus9999  •  18 Aprilie 2018, 11:48

:-)) Care sunt acei "specialisti" pe care i-a dat afara? Cei care au facut praf fotbalul romanesc dupa 90? Ce super organizare au lasat acesti "specialisti"?

306640699727631
Nae Ionescu  •  18 Aprilie 2018, 11:40

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează