FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Edi Iordănescu, ironizat: „Ce cauți la Ancelotti? Te nenorocești!” » La ce formație a fost sfătuit să se ducă să „fure” meserie

Edi Iordănescu, selecționer România // foto: Imago Images
Edi Iordănescu, selecționer România // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 septembrie 2022 08:30 / Actualizat miercuri, 21 septembrie 2022 09:37

Basarab Panduru (52 de ani), fost fotbalist și antrenor, a comentat pe seama vizitei de lucru a selecționerului Edi Iordănescu la Madrid, pentru a „fura” dintre secretele antrenorului campioanei Europei, Carlo Ancelotti.

La începutul lunii, Edi Iordănescu, selecționerul primei reprezentative a României, a asistat la ședințele de pregătire „orchestrate” de Carlo Ancelotti la Real Madrid, campioana Europei.

Iordănescu a căutat astfel să „fure” dintre secretele care l-au transformat pe Ancelotti în unul dintre cei mai mari antrenori din istorie.

Gigi Becali încalcă regulamentul și se laudă public cu asta: „Nu mă mai leg la cap”
FCSB
Gigi Becali încalcă regulamentul și se laudă public cu asta: „Nu mă mai leg la cap”

Edi Iordănescu, despre vizita la Real Madrid: „Disponibilitate totală din partea domnului Ancelotti”

„A fost o experiență unică, o onoare. Am încercat să câștig lucruri care pot fi folosite în interesul echipei naționale. Am avut parte de disponibilitate totală din partea domnului Ancelotti, care mi-a fost alături și a deschis total porțile către munca pe care dânsul împreună cu staff-ul o fac la Real Madrid. 

Am fost la cel mai titrat club al Europei, condus de cel mai titrat antrenor al Europei”, spunea Iordănescu zilele trecute pentru FRF TV. 

Basarab Panduru, către Edi Iordănescu: „Du-te la Espanyol, la Cadiz, noi la nivelul ăla suntem!”

Basarab Panduru a comentat pe seama vizitei lui Iordănescu la Madrid. „Pandi” consideră că ar fi fost mai benefic pentru selecționer să urmărească echipele care se zbat să scape de retrogradare, acesta fiind un nivel similar cu ce regăsim în prezent în fotbal românesc.

„Dacă vrei să faci ceva, nu te duci la Barca sau Real, la Guardiola sau Ancelotti, că te nenorocești! Ce scheme, ce tactici, ce filosofie să aplici? Ăștia (n.r. - jucătorii români) nu sunt în stare să paseze! 

Du-te la Espanyol, la Cadiz, și întreabă acolo cum s-au salvat de la retrogradare. Noi acolo suntem, la nivelul ăla. Dar faptul că se duce undeva și că nu stă degeaba îl ajută. Unii au învățat fotbal la echipa națională, odată cu trecerea meciurilor...”, a precizat Panduru la Orange Sport.

N-a fost prea fericită povestea asta. Nu cred că ajută foarte mult să povestească asta. Nu văd care e legătura între o echipă de club care e obişnuită să câştige tot cu una (n.r. - naționala României) care e obişnuită să câştige mai nimic. Nici perioada precompetiţională de la echipele de club nu e totuna cu cea de la echipa naţională. 

- Mihai Stoica, manager general FCSB

VIDEO » Petre Marin îl avertizează pe Edi Iordănescu

Mai multe știri despre echipa națională: 

Nicolae Stanciu are șanse mici să joace în meciul cu Finlanda! Nici Deian Sorescu nu este sută la sută apt

Șumudică, revoltat de selecția lui Edi Iordănescu: „Suntem nebuni?! Pe ei doi de ce nu i-a luat?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  22 Septembrie 2022, 08:16
Postat de ionescugeorge77 pe 21 Septembrie 2022, 09:50

Edy Politico ...invata meserie la nationala ...el experimenteaza fara frica de a fi dat afara ...

ce o tot dati ma cu edy politico? atatia hateri me metru ptrat nu am vazut! mai baga si cu selectia si cu ce iti mai debiteaza capul...

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  21 Septembrie 2022, 09:50

Edy Politico ...invata meserie la nationala ...el experimenteaza fara frica de a fi dat afara ...

lulu
lulu  •  21 Septembrie 2022, 09:49

Ne nenorocește pe noi,el oricum e paralel cu meseria.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează