FOTBAL  »  NATIONALA  »  BOSNIA - ROMÂNIA

Gigi Becali s-a enervat când a văzut alegerile lui Edi Iordănescu: „El crede că face ambiții cu mine?! O să-l vând fără națională”

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, crede că selecționerul Edi Iordănescu a luat mai multe decizii la nervi, din cauza disputei deschise dintre cei doi. +33   FOTO
Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, crede că selecționerul Edi Iordănescu a luat mai multe decizii la nervi, din cauza disputei deschise dintre cei doi.

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iunie 2022 22:36 / Actualizat marti, 07 iunie 2022 22:45

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, crede că selecționerul Edi Iordănescu a luat mai multe decizii la nervi, din cauza disputei deschise dintre cei doi. 

  • România s-a făcut de râs la debutul în Liga Națiunilor, 0-2 la Podgorica, vs. Muntenegru
  • GSP a deplasat o echipă de 4 jurnaliști la Zenica. Vlad Nedelea, Viorel Tudorache, Raed Krishan (foto) și Iosif Popescu (video) transmit din Bosnia cele mai tari informații pentru cititorii Gazetei.

Edi Iordănescu l-a scos pe Darius Olaru din lotul pentru meciul Bosnia - România și l-a „activat”, din nou, pe Gigi Becali. Finanțatorul celor de la FCSB crede că selecționerul ia anumite decizii doar pentru a-l enerva. Principala nemulțumire este că Octavian Popescu nu a fost titular la Podgorica, dar nici astăzi, la Zenica. 

Edi, unde ne duci?! România pierde și în Bosnia și e ultima în grupă » Iordănescu jr., cel mai slab din istorie!
Bosnia - România 1-0
Edi, unde ne duci?! România pierde și în Bosnia și e ultima în grupă » Iordănescu jr., cel mai slab din istorie!

Gigi Becali, nou atac la adresa lui Edi Iordănescu: „A făcut-o împotriva mea!”

„Eu nu am zis de Olaru că e Maradona, eu am zis de Tavi că e Maradona. Dar ca Olaru mai ai jucători. Edi probabil a făcut-o împotriva mea: «Lasă, bă, că îl las pe Tavi, că nu am ce face, dar uite, ţi-l scot pe Olaru». Dar el face împotriva lui. El crede că face ambiţii cu mine.

Pe Olaru îl vând de la FCSB, treaba ta. Tu faci împotriva ta. Pe Tavi Popescu nu are cum să nu îl bage. Îl obligă lumea, o să îl ia lumea la înjurături pe stradă.

Cu Olaru, cu Tănase, poate să facă el ce vrea el. Cu Tavi Popescu nu are cum, că ăla câştigă meciul singur! Eu aşa cred”, a declarat Gigi Becali, potrivit Antena Sport

Becali, critici și după Muntenegru - România 2-0

Ce să spun despre meci? Eu nu vreau să îl cert pe Edi Iordănescu sau să spun altceva. Dar tu îl ai pe «Maradona» şi nu îl bagi în echipa Argentinei?! Noi nu am avut ocazii de poartă. Tavi Popescu este cel mai bun jucător din Liga 1. La vârsta lui îţi câştigă meciurile singur. A fost vreodată Maradona lăsat pe bancă la naţionala Argentinei? 

Nu ştiu ce a vrut Edi, dar cum să îl laşi pe Tavi Popescu pe bancă? Păi el e Maradona, Messi, Neymar. Este geniu. Câştigă meciurile de unul singur. Noi n-am avut ocazii pe poartă cu Muntenegru
- Gigi Becali

Bosnia - România, echipele de start

BOSNIA: Sehic - Susic, Ahmedhodzic, Sanicanin, Civic - Prcic, Cimirot, Gojak - Stevanovic, Dzeko, Duljevic 
Rezerve: Vasilj, Cetkovic - Danilovic, Kolasinac, Besic, Bilbija, Prevljak, Pjanic, Hotic, Menalo, Hadziahmetovic, Milicevic 
Selecționer: Ivaylo Petev

ROMÂNIA: 1. Niță – 4. Cr. Manea, 17. Ad. Rus, 6. Chiricheș, 15 Burcă, 3. Camora – 14. M. Marin, 8. Cicâldău, 18. R. Marin – 10. Maxim – 9. Pușcaș
Rezerve: 12. Moldovan, 16. Târnovanu – 2. Rațiu, 5. Crețu, 7. Alibec, 11. Bancu, 13. Mihăilă, 19. Tănase, 20. Hanca, 21. Popescu, 22. Sorescu, 23. Ivan
Selecționer: Edward Iordănescu

Stadion: Bilino Polje (Zenica)
Arbitru: Sascha Stegemann / Asistenți: Mark Borsch, Christian Gittelmann (toți din Germania)

VIDEO Edward Iordănescu: „Nu am venit la echipa națională să îmi stric cariera!”

Citește și alte știri despre echipa națională:

Mihai Stoichiță s-a implicat în pregătirea jocului cu Bosnia! Ce i-a cerut lui Edi Iordănescu

Fostul coleg al lui Vlad Chiricheș, mesaj după gafele cu Muntenegru: „De ce să mai vii? Toți spun că ai păcălit fotbalul!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
laur_gr
laur_gr  •  08 Iunie 2022, 09:39

Vorbeste Becali de unul singur, nu-l baga nimeni in seama. El crede ca face echipa ca la FCSB. Ce afon!

fairplayromania
fairplayromania  •  08 Iunie 2022, 03:52

Asta e nea Gigi, dacă te-ai zgîrcit la nuntă.....scoteai inzecit pe Polpescul Octavian. Poate te pui naş la botez....

bl0catu
bl0catu  •  08 Iunie 2022, 03:37

sa radem cu stan si gigi! daca asta crede ca un selectioner face lucururi in ciuda lui, e grav! daca e adevarat, e si mai grav! ne doare pe noi in spatele garii din razboieni de marfa lui de calitate indoielnica! la prima faza, pustiul minune, maradona asta cum ii zice patronul, abia intrat, a calcat pe minge de era sa-si rupa piciorul! mai taie din ele , bre nea ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează