FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

Fostul coleg al lui Vlad Chiricheș, mesaj după gafele cu Muntenegru: „De ce să mai vii? Toți spun că ai păcălit fotbalul!”

Vlad Chiricheș
Foto: Imago
Vlad Chiricheș Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iunie 2022 18:40 / Actualizat marti, 07 iunie 2022 21:32

Florin Gardoș (33 de ani), fost internațional, îl sfătuiește pe Vlad Chiricheș (32 de ani) să nu mai continue la echipa națională, după ce căpitănul României a fost criticat vehement la finalul partidei cu Muntenegru, scor 0-2.

Chiricheș a avut o prestație modestă la Podgorica, greșind la ambele goluri ale muntenegrenilor, fiind aspru criticat după meci.

Mihai Stoichiță s-a implicat în pregătirea jocului cu Bosnia! Ce i-a cerut lui Edi Iordănescu
BOSNIA - ROMÂNIA
Mihai Stoichiță s-a implicat în pregătirea jocului cu Bosnia! Ce i-a cerut lui Edi Iordănescu

Florin Gardoș, sfat pentru Vlad Chiricheș: „Dacă aș fi în locul lui, n-aș mai veni la națională”

„Cred că ar fi bine ca Vlad să joace în această seară (n.r. în meciul cu Bosnia) pentru că la fotbal ultima impresie contează. Asta e una dintre părţile frumoase, că ai posibilitatea de a schimba acea ultimă impresie. Pe termen lung, nu ştiu dacă va mai veni la națională. Eu, dacă aş fi în situaţia lui, nu aş mai veni. 

Are deja un anumit număr de meciuri, a fost căpitanul echipei naţionale, a intrat în istorie ca număr de selecţii, e foarte bine acolo la Sassuolo. Nu văd sensul, nu înțeleg de ce să vii în ţară la echipa naţională ca să spună lumea că ai păcălit fotbalul, iar asta nu a fost singura reacţie. 

Pot înțelege când vine şi te critică Gică Popescu, care e un nume uriaş şi a jucat la un nivel uriaş. Dar când eşti criticat de toată lumea, când toți zic că ai fost sub orice critică, atunci eu nu aș mai veni”, a spus Florin Gardoş la Pro Arena.

Citește și alte știri despre echipa națională:

Bosnia - România, al doilea meci din grupa de Liga Națiunilor

Mihai Stoichiță s-a implicat în pregătirea jocului cu Bosnia! » Ce i-a cerut lui Edi Iordănescu

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
laur_gr
laur_gr  •  08 Iunie 2022, 09:56

Gardos nici nu poate fi in locul lui Chiriches. Nu a jucat la nivelul asta. Gardos e picat din plop, cand ti-ai ales meseria de fotbalist la asta trebuie sa te astepti, altfel fa-te strungar. Nadal a fost intrebat ce parere are de Naomi Osaka care s-a resimtit dupa anumite critici si a spus ca tenismenii castiga multi bani si din moment ce ti-ai ales aceasta meserie trebuie sa suporti si criticile. Face parte din fisa postului.

calinescu_
calinescu_  •  07 Iunie 2022, 22:13

Doi pacalici , doua *** care s-au transferat pe reteta celebra a lui Gigi cu TOMY NEUBERT preparator .......!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

opinez
opinez  •  07 Iunie 2022, 22:00

Gura pacatosului adevar graieste. Gardos spune de fapt de ce fotbalistul roman se rateaza. La primul esec ne luam jucariile ai plecam. Oara aia prin Anglia sau Franta la fel fac? Sau chiar si tu dom’ Gardos daca te criticau fanii lui S’ton ca pacalesti meseria lasai milioanele si plecai? Evident ca nu. Dar la lot merge cu santaje ieftine.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează