FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU, 4 SEPTEMBRIE, 21:45, TVR 1, GSP.RO

Concurență mare pe post pentru Florin Andone la Deportivo. Atacantul a dezvăluit azi: "Vine încă un vârf" » Ce spune despre echipa națională

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 august 2016 17:58

Florin Andone a aterizat astăzi în România, fiind convocat de selecționerul Christoph Daum pentru meciul cu Muntenegru, de pe 4 septembrie.

Atacantul de 23 de ani al lui Deportivo la Coruna spune că în curând echipa sa va tranfera un vârf. Fotbalistul nostru a vorbit și despre meciul pe care "tricolorii" îl vor juca în preliminariile pentru Campionatul Mondial.

"A fost greu pentru mine în acest start de sezon, pentru că nu am avut o pregătire fizică așa cum trebuia, cu echipa. Dar îmi intru în ritm ușor-ușor. Avem o echipă foarte bună la Deportivo. Cu siguranță va mai veni un atacant la echipă. Am avut multe oferte în această vară, dar mi-am dorit să rămân în Spania", a declarat Florin Andone, conform Dolce.

"N-am vorbit până acum cu selecționerul. Sper să avem un început bun de preliminarii. Nu prea mă interesează gazonul sau orașul în care se joacă meciul. Mă interesează meciul, eu îmi fac datoria și vin la națională" Florin Andone

Florin Andone a jucat în ambele partide disputate de Deportivo în acest început de sezon din La Liga. În meciul cu Eibar a intrat pe teren în minutul 57, iar ieri cu Betis a fost titular și a fost înlocuit în minutul 88.

România - Muntenegru este duminică, 4 septembrie, ora 21:45, în direct la TVR și liveTEXT pe GSP.RO.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close