FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Contra a stabilit ce face după meciurile contra Kazahstanului și Danemarcei

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat miercuri, 04 octombrie 2017 16:25

Cosmin Contra pregătește o vizită extinsă la Federația Spaniolă de Fotbal și pune deja la punct un traseu extern la stranierii împrăștiați pe continent.

Cosmin Contra acționează deja "pe repede înainte" la echipa națională și și-a stabilit strategia pentru zilele imediat următoare "dublei" cu Kazahstan și Danemarca. Iar dorința lui "Guriță" este să înceapă un tur pe la jucătorii din străinătate, precum și în câteva locuri pentru schimb de experiență.
Astfel, Contra urmează să plece 4-5 zile în Spania, unde se va întâlni inclusiv cu selecționerul Julen Lopetegui, cu care este amic. De asemenea, va încerca să se pună la punct cu funcționarea federației iberice și cu modul în care lucrează și colaborează antrenorii de la loturile naționale.

Invitat de administratorul delegat al Romei

Va merge și la AS Roma, unde a primit deja o invitație din partea administratorului delegat Umberto Gandini, care-l cunoaște pe Contra de la AC Milan. Înainte de a veni la gruparea capitolină, Gandini a fost director sportiv și executiv la "diavoli", fiind mâna dreaptă a lui Galliani. 

Intenționează apoi să-și facă un traseu inclusiv la jucătorii din Belgia, Italia, Franța, Turcia sau Rusia pentru a discuta cu tehnicienii de la cluburi vizavi de situația românilor: cum se comportă la antrenamente și meciuri, ce dificultăți întâmpină, cum trebuie ajutați inclusiv pe perioada prezențelor la reprezentativă. 

360.000 €e salariul lui Contra la națională, cu care are contract până în noiembrie 2019, plus Euro 2020 în cazul calificării

Nu renunță la Radu!

Cu toate că Ștefan Radu a anunțat public faptul că nu dorește să se întoarcă la echipa națională, de la care s-a retras în primăvara lui 2013, Contra rămâne consecvent planului de a avea o întrevedere face-to-face cu fundașul lui Lazio. "Vrea să poarte personal discuția cu Radu, să-i explice argumentele pentru posibila revenire printre tricolori și să audă cu urechile lui decizia finală a jucătorului", explică surse FRF. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
radookoo
radookoo  •  04 Octombrie 2017, 20:39

Doamne cata prostie si rautate mai poate fii in majoritatea romaniilor care comenteaza aici!!! Nu au ei nici o treaba cu subiectul sau cu persoanele dar se trezesc sa isi arunce frustrarile interioare asa tam-nesam in spatiul public! Si acum sa comentez legat de articol. Ma bucur ca a venit la nationala Contra,si ma bucur sa vad ca se implica total.Bravo lui!!! Asa trebuie sa lucram toti,sa ne implicam in ceea ce trebuie sa facem.Ceea ce vrea el sa faca nu e deloc usor! Lumea nu stie decat sa comenteze si sa "prezica" inainte.Avem numai cunoscatori in tara asta! Toata lumea le stie pe toate! Lasati oamenii sa lucreze mai intai si doar dupa aceea sa se sara cu critica,daca e sa se merite. Cum sa mai vii in tara asta acasa cand prostia creste necontenit?!!!

sadiku
sadiku  •  04 Octombrie 2017, 18:18
Postat de valeri_gazaev100 pe 04 Octombrie 2017, 17:35

Sunt de acord sa se duca peste tot in lume, sa vorbeasca despre nationala in termeni laudativi si sa le spuna si strainilor ca fcsb nu e steaua ! =))

CCA = CSA !!!! *** *** *** !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valeri_gazaev100
valeri_gazaev100  •  04 Octombrie 2017, 17:37
Postat de nebraska pe 04 Octombrie 2017, 17:05

Are mainile pana la genunchi de la cate bagaje a carat.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează