FOTBAL  »  NATIONALA  »  MACEDONIA DE NORD - ROMÂNIA 0-0

Pancu, dur după prestația României: „E trist s-o spun, dar macedonenii sunt mai fotbaliști” » Pe cine a criticat

România a remizat cu Macedonia de Nord // FOTO: Cristi Preda +41   FOTO
România a remizat cu Macedonia de Nord // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 09 septembrie 2021 09:21 / Actualizat joi, 09 septembrie 2021 10:06

Daniel Pancu a comentat prestația României din meciul cu Macedonia de Nord, 0-0, din preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

Fostul internațional s-a arătat dezamăgit de cum a arătat echipa lui Rădoi din punct de vedere fizic și l-a criticat pe Denis Man pentru jocul său.

Daniel Pancu, după Macedonia de Nord - România

„Echipa mi s-a părut de la început căzută fizic, fără prospeţime, fără agresivitate și fără reacţie în foarte multe momente. E trist să spunem asta, dar parcă macedonenii sunt puţin mai fotbalişti ca noi

Dar sunt trei jocuri fără gol primit ca lucruri pozitive. Jocul nu ştiu dacă a plăcut cuiva. Dacă îl scoatem pe Niţă din multe jocuri ale echipei naţionale, cred că aveam mai puţine puncte.

Echipa naţională a României, atunci când e privată de aportul unor jucători importanţi ca Alibec sau Ianis Hagi, suferă foarte mult. Ne putem califica la un baraj, doar în efectiv complet. 

Cred că problemele noastre nu au fost nici în apărare, nici la mijloc, ci în atac. Pe Dennis Man l-am văzut cu mâinile pe sus. Chiar cred că a ieşit o ocazie mare a Macedoniei după o minge pierdută uşor a lui Markovici, fază la care Man sau doi jucători erau în afara jocului. Markovic e un jucător la început de carieră. Poate că Mirel Rădoi s-a gândit că poate fi o surpriză pentru adversari”, a spus Pancu la TV Telekom Sport.

+37 FOTO

Luptă strânsă pentru calificare în grupa României 

După șase runde, România se află pe locul 3, cu 10 puncte, la o singură lungime de poziția secundă, ocupată în continuare de armeni. Germania e lider detașat, cu 15 puncte. Pentru „tricolori”, luna octombrie vine cu două meciuri decisive: în deplasare cu Germania și acasă cu Armenia. 

În ultimele două etape, naționala va avea două meciuri la prima vedere facile: acasă cu Islanda, o echipă ieșită din calcule, și în deplasare cu Liechtenstein.

VIDEO Derby în Liga 1! Totul despre FCSB - Dinamo

Citește mai multe știri despre naționala României: 

GROGGY! 3 detalii remarcate de trimișii GSP în Macedonia » Jucătorul care și-a enervat și colegii + strigătul lui Rădoi

Liderul „tricolorilor” e optimist: „Suntem favoriți să ajungem la baraj!” + moment de sinceritate: „Nu meritam mai mult”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
therealreddog33
therealreddog33  •  10 Septembrie 2021, 09:25

Dacă nici in grupa asta nu poți avea locul 2, nu știu ce alte șanse ar mai putea primi. Toată lumea da într-un pusti, care chiar e talentat. Radoi a explicat înainte de meci situația lui, toți au ras, apoi i-au sărit în cap. Asa se înțelege "promovarea" tinerilor talentați în RO. Asta e valoarea echipei, de locul 3-4 in grupa asta mediocra, nu e de vina Markovici pt asta. Și "vedeta" Man ar face bine sa nu mai vina, mai mult încurca pe toată lumea..

maninblack08
maninblack08  •  09 Septembrie 2021, 12:12

Doar Nita ne-a salvat aseara si sansa, in rest am fost mult sub macedoneni, n-am avut deloc ocazii de gol, parca am fi jucat cu campioana mondiala in exercitiu.

tristan
tristan  •  09 Septembrie 2021, 10:48

Mă tem că are dreptate Pancu..Daca jucam așa în Germana luam lejer vreo 5-6 boabe ***..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează