FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECIZIE

Decizia categorică luată de Edi Iordănescu după calificarea la EURO 2024: „Vă solicit respectuos să înțelegeți”

Articol de - Publicat duminica, 19 noiembrie 2023 15:25 / Actualizat duminica, 19 noiembrie 2023 15:53

Revenit în țară după 2-1 cu Israel, meciul care a dus România la EURO 2024, selecționerul Edward Iordănescu a anunțat că ia o decizie categorică. 

Printr-un comunicat publicat pe site-ul FRF, Edi Iordănescu a anunțat că la finalul meciului cu Elveția, ultimul din această campanie de calificare, va lua o pauză pentru a se recupera, alături de familie, după preliminarii. Astfel, Iordănescu spune că va refuza orice apariție publică în perioada următoare. 

În plus, acesta le-a mulțumit fanilor care au fost alături de națională în meciurile din preliminarii. 

„Dónde estás, Vini? Te rup, Vinicius!” » Reacții necontrolate din vestiarul naționalei: „Co***, cum am ratat...”
ROMÂNIA
„Dónde estás, Vini? Te rup, Vinicius!” » Reacții necontrolate din vestiarul naționalei: „Co***, cum am ratat...”

Decizia categorică anunțată de Edi Iordănescu

„Mă adresez vouă, dragi suporteri ai României și reprezentanți ai instituțiilor media, într-un moment de sărbătoare pentru fotbalul românesc, ca să vă mulțumesc, întâi de toate, pentru contribuția pe care o aveți la această performanță. 

Prin energia, afecțiunea, criticile, analizele, încrederea și resursele pe care le-ați alocat constant echipei naționale am putut să devenim mai buni și să obținem această calificare! 

Vin în fața jurnaliștilor cu rugămintea de a respecta o decizie personală privind prezența mea în spațiul public pentru perioada de timp următoare și în speranța că iubitorii fotbalului vor accepta argumentele mele. 

După acțiunile media din ultima perioadă, urmează mâine o conferință de presă oficială a României premergătoare meciului cu Elveția, interviurile exclusive pentru deținătorii de drepturi tv, apoi conferința de presă după această partidă. În foarte scurt timp vom avea tragerea la sorți a grupelor EURO 2024, cu acțiunile de presă aferente. 

Așadar, suficiente oportunități, în viziunea mea, ca să pot răspunde tuturor demersurilor jurnalistice și să oferim publicului român răspunsurile și reacțiile pe care le așteaptă. Dincolo de acțiunile media oficiale ale echipei naționale însă, vă solicit respectuos să înțelegeți faptul că nu voi onora alte solicitări de interviuri telefonice, scrise, prezențe în cadrul emisiunilor.

Doresc să dedic puținele zile libere care vor fi înainte și după tragerea la sorți EURO 2024, în preajma sărbătorilor de iarnă, familiei mele. Și să-mi trag sufletul după o campanie fericită, reușită, dar în care am investit toată energia mea. 

Astfel încât foarte repede să revenim la pregătirea turneului final EURO 2024 cu toate forțele, la turație maximă! Decizia mea vine inclusiv din respectul pe care îl port instituțiilor media din România.

Nu aș putea onora toate solicitările, nu vreau ca anumiți jurnaliști să se simtă nedreptățiți, la fel cum nu accept o eventuală listă de priorități în onorarea solicitărilor media. Deschis, transparent și sincer, așa cum mă știți, prefer să continuăm drumul bun în baza acelorași principii care ne-au ghidat și până azi. Vă mulțumesc încă o dată”, a fost mesajul selecționerului. 

VIDEO Edward Iordănescu: „Echipa națională a scris istorie! Au fost și momente foarte dificile în acest drum”

Citește și:

Edi Iordănescu, gest superb » Mesajul pentru predecesorii săi după calificarea la EURO 2024
ROMÂNIA, LA EURO 2024
Edi Iordănescu, gest superb » Mesajul pentru predecesorii săi după calificarea la EURO 2024
Răzvan Burleanu, după ce GSP a dezvăluit că a rupt în bucăți Generația de Aur: „Cei care plâng că nu au fost invitați nu și-au dorit niciodată să fie lângă națională”
ROMÂNIA, LA EURO 2024
Răzvan Burleanu, după ce GSP a dezvăluit că a rupt în bucăți Generația de Aur: „Cei care plâng că nu au fost invitați nu și-au dorit niciodată să fie lângă națională”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
johny2003
johny2003  •  21 Noiembrie 2023, 21:41
Postat de selavn pe 21 Noiembrie 2023, 08:40

Mai esti dus cu capul?

Te bagi in seama cu mine, mai ***?!?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

selavn
selavn  •  21 Noiembrie 2023, 08:40
Postat de johny2003 pe 20 Noiembrie 2023, 05:02

Ptr.ca nu e asa dotat ca tine mai dolat!

Mai esti dus cu capul?

johny2003
johny2003  •  20 Noiembrie 2023, 05:02
Postat de dolat pe 19 Noiembrie 2023, 16:04

eu nu inteleg de ce a jucat juniorul amator cu cinci fundasi !!!??!?!? nea fost frica de israel ? nu inteleg ! am ajuns atat de jos sa ne fie frica de israel ?

Ptr.ca nu e asa dotat ca tine mai dolat!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează