FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF, 18 APRILIE

Declarație în premieră a lui Ionuț Lupescu: "Cei 4 nu vor face parte din echipa mea. Să fie clar!"

Mircea Sandu la lansarea candidaturii lui Ionuț Lupescu Foto: Raed Krishan
Mircea Sandu la lansarea candidaturii lui Ionuț Lupescu Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 martie 2018 20:10

Ionuț Lupescu s-a dezis de Adalbert Kassai și Mircea Sandu, trimițând în același timp săgeți către actuala conducere a Federației Române de Fotbal.

" Kassai, Vișan, Bodescu și Mircea Sandu nu vor face parte din echipa mea. Să fie clar!

Cum să blochezi pe cineva care vrea să ia cuvântul? Eu am invitat foarte mulți oameni la evenimentul de lansare al campaniei mele, inclusiv pe Mircea Sandu, pentru că eu nu-mi reneg trecutul. 

Pentru că pe mine deja au început să mă atace și fac orice ca să mă denigreze, atunci vreau să-i protejez pe cei care vor veni în echipa mea. Conform statutului, nu pot propune decât o singură persoană, secretarul general. În plus, dacă voi anunța echipa, atunci ar fi și o lipsă de respect față de actuala echipă de la Casa Fotbalului, pentru că sunt și oameni competenți acolo, a declarat Ionuț Lupescu la TV Digi Sport.

Lupescu a sugerat astfel că oamenii aflați acum în echipa lui Burleanu, Radu Vișan, secretarul general al FRF, și Gabriel Bodescu, secretarul general adjunct, sunt din același "film" cu Mircea Sandu sau Adalbert Kassai.

Lupescu și sandu fac echipă?

Lansarea candidaturii lui Ionuț Lupescu a fost una plină de personaje marcante din istoria fotbalului românesc. De la fotbaliști legendari ca Hagi, Popescu sau Lăcătuș, până la oamenii care au ținut frâiele Federației în trecutul apropiat.  Vezi o analiză a evenimentului AICI.

Citește și: Lupescu OUT din cursa pentru șefia FRF!?! Decizie de ultimă oră!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
983732924972315
Soos Vilmos  •  03 Martie 2018, 12:46

E usor a scrie versuri cind nimic ( adevarat) nu ai a spune.

1189594351073689
Vladescu Mircea  •  03 Martie 2018, 04:55

Dar Gica Popescu , puscariasul , o sa faca ????? Spune-mi cu cine te infratesti , ca sa-ti spun cine esti , spune inteligenta populara !!!!!!

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  02 Martie 2018, 22:45

Te uit acuma bate vintul pe stadioane . Norocul meu ca am prins timpurile nationalistilor in sport .

Vezi toate comentariile (10)
Comentează