FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

„Cea mai mare greșeală! Am făcut-o și noi, apoi am realizat” » Dorinel Munteanu atenționează „tricolorii” să nu ignore presa

Denis Alibec, unicul „tricolor” care a vorbit cu presa la zona mixtă
Denis Alibec, unicul „tricolor” care a vorbit cu presa la zona mixtă

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iunie 2022 13:13 / Actualizat luni, 06 iunie 2022 14:03

Dorinel Munteanu (53 de ani), fotbalistul cu cele mai multe meciuri la echipa națională a României, 134, consideră că „tricolorii” au greșit când au ignorat presa după înfrângerea din Muntenegru, 0-2.

După eșecul umilitor din Muntenegru, 0-2 în startul campaniei de Nations League, un singur fotbalist din tabăra României s-a oprit la zona mixtă pentru a discuta cu jurnaliștii. 

Este vorba despre atacantul Denis Alibec. Ceilalți s-au scuzat, argumentând că sunt foarte supărați sau că au vorbit deja cu presa în cadrul interviurilor obligatorii post-meci.

Întrebat despre atitudinea jucătorilor de națională, Dorinel Munteanu a răspuns că aceștia greșesc și a amintit celebrul episod din timpul Cupei Mondiale din 1998, când delegația României a fost în silenzio stampa pe parcursul turneului final, aflându-se în „război” cu presa.

Născocirea lui Becali » Aduce un mijlocaș de la Mioveni ca să-l pună fundaș central!
FCSB
Născocirea lui Becali » Aduce un mijlocaș de la Mioveni ca să-l pună fundaș central!

Dorinel Munteanu: „Să nu vorbească cu presa e cea mai mare greșeală!”

„Aici trebuie să se impună antrenorul. Nu este posibil să nu vorbești cu presa, fac cea mai mare greșeală! Și noi am fost la un moment dat în silenzio stampa, apoi ne-am dat seama că am greșit.

Responsabilitatea trebuie să fie și a lor. Să nu discuți cu presa, să nu le spui oamenilor ce s-a întâmplat, e cea mai mare greșeală.

Totul pleacă din interior. Un antrenor cu personalitate le-ar impune jucătorilor să vorbească cu presa”, a declarat Munteanu la Pro Arena.

Iordănescu le-a mulțumit jurnaliștilor: „Sunt impresionat”

Culmea, „tricolorii” au urmat calea tăcerii la doar o zi după ce selecționerul Edi Iordănescu le-a mulțumit jurnaliștilor pentru prezența în număr mare la Podgorica, alături de națională.

„Aș vrea să transmit ceva: mărturisesc că sunt impresionat de numărul foarte mare în care ați venit alături de noi. 

Vreau să vă mulțumesc. Știu că vă faceți meseria, știu în ce condiții ați călătorit. Nu vreau să sensibilizez pe nimeni, vă rog să fiți critici atunci când merităm”, spusese Iordănescu la finalul conferinței.

Mai multe publicații din țară, inclusiv Gazeta Sporturilor, au avut corespondenți la Muntenegru - România. GSP a deplasat o echipă de 4 jurnaliști mai întâi la Podgorica, ulterior la Zenica.

În aceste zile, Vlad Nedelea, Viorel Tudorache, Raed Krishan (foto) și Iosif Popescu (video) transmit din Bosnia cele mai tari informații pentru cititorii Gazetei.

Mai multe știri despre echipa națională: 

Alt veteran al naționalei ar refuza să mai vină la lot: „Mister, nu mă mai convoca”

Dănuț Lupu e pesimist: „Problema e la cei care vin din urmă” » Olaru, „luat la ochi”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează