NATIONALA  ·  FIORENTINA

Eduard Duțu, românul de la Fiorentina care nu vrea să joace pentru România: „Aleg naționala Italiei”

Marti, 03 Decembrie 2019, 19:04

Eduard Duțu, 18 ani, evoluează pentru tineretul Fiorentinei și a acordat un interviu site-ului oficial al italienilor în care a mărturisit că nu vrea să joace pentru naționala României. 

„Dacă mi se va oferi posibilitatea să aleg între echipa naționala a României și cea a Italiei, o să o aleg pe cea a Italiei. Părinții mei sunt români, dar eu m-am născut la Roma. Mă simt italian. În acest moment, obiectivul meu este să ajung în Seria A”, a declarat Eduard.

Fundașul central susține că Adrian Mutu este unul dintre idolii săi: „Eu nu joc pe postul pe care a jucat Adi Mutu, dar este unul dintre idolii mei. Cariera lui este o inspirație pentru mine. Mi-a plăcut întotdeauna Alessandro Nesta, iar acum încerc să mă inspir de la Sergio Ramos. 

Căpitanul Realului este un fotbalist cu o personalitate foarte puternică. La primul antrenament la prima echipă mi-a plăcut foarte mult de Franck Ribery. Sunt foarte bucuros că sunt la Fiorentina”.

Eduard Duțu s-a născut la Roma și a prins câteva antrenamente cu prima echipă a Fiorentinei. 

Vezi și:

Răzvan Burleanu, scrisoare deschisă către Gheorghe Hagi: „Regretăm că nu v-am invitat, dar ne-ați zis că n-aveți timp de festivități”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Clipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (99)

alegsandru  •  04 Decembrie 2019, 14:57

Eu sper sa aiba de ales doar intre nationala Italiei si cea a Italiei.

deusdat  •  04 Decembrie 2019, 10:55
Postat de wishmaster pe 03 Decembrie 2019, 20:43

nu sunt băh niște cetățeni străini, sunt doar români care au ales sa trăiască într-o țară străină dar mai civilizată. și ce e mai important urăsc pesedeul și asta te supără cel mai rău, probabil. "ăștia" care s-au *** pe *** ta cea inteligentă, au trimis în țară aproape 5 mld. de euro în 2018. câți bani a atras din fonduri europene partidul tău de infractori în 2018? lasă, nu te obosi... e mai simplu sa fii trol.

Taci, că n-ai priceput nimic. Lasă *** astea de CTP că râde lumea de tine.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dumitru82drugan  •  04 Decembrie 2019, 09:52

Sa vina sa joace in Romania unde frf face tramvaiul 32 (Puscas ) fotbalistul anului care a marcat doar cu Malta si Feroe si ne a mancat calificarea trofeu acordat de frica lui VIZER . Prin acest gest au jugnit adevaratii fotbalisti din L1 rusine FRF

Vezi toate comentariile (99 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1