FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA-FRANŢA, 6 SEPTEMBRIE, 21:30, TVR ŞI DOLCESPORT, RADIO GSP, LIVETEXT GSP.RO

EXCLUSIV Marica a făcut o radiografie, iar decizia lui Piţi va fi în funcţie de verdictul medicilor

Ciprian Marica a fost la Clinica MedLife însoţit de unul dintre masori. În funcţie de rezultatul radiografiei Victor Puţurcă va lua o decizie în privinţa titularizării atacantului de la Schalke
Ciprian Marica a fost la Clinica MedLife însoţit de unul dintre masori. În funcţie de rezultatul radiografiei Victor Puţurcă va lua o decizie în privinţa titularizării atacantului de la Schalke

Articol de , - Publicat luni, 05 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 05 septembrie 2011 14:55

UPDATE 11:50 // La obişnuitul joc şcoală de la antrenamentul echipei naţionale, Ciprian Marica se află printre jucătorii care ar putea începe meciul cu Franţa. Formula arată în felul următor: Tătăruşanu - Săpunaru, Chiricheş, Goian, Raţ - Cociş, Bourceanu, Lazăr - Nicoliţă, Marica, Tănase.

UPDATE 11:20 // Veştile par bune! Marica se află printre jucătorii care se antrenează normal, doar Galamaz, accidentat cu Luxemburg, alergînd separat. Alături de tricolori este şi Marius Niculae, convocat pentru meciul cu Franţa de Victor Piţurcă duminică seară, după ce prezenţa lui Marica a devenit incertă.

UPDATE 11:15 // Jucătorii au început să intre pe terenul de antrenament. În cîteva momente vom vedea la ce nivel se poate antrena Ciprian Marica pentru că şi în funcţie de acest aspect vom afla dacă va fi printre titulari la meciul cu Franţa.

Situaţia lui Marica încă nu a fost lămurită, astfel că Victor Piţurcă nu s-a putut decide cum va arăta formula noastră de start la ora meciului România-Franţa, marţi seară, 21:30, TVR1 şi DolceSport, Radio GSP şi liveTEXT GSP.ro. Atacantul lui Schalke a făcut în această dimineaţă, la clinica MedLife din Calea Griviţei, o radiografie la piciorul stîng, acolo unde resimte dureri la metatarsiene. În funcţie de rezultat se va şti dacă joacă sau nu.

"Dacă nu am nimic la os, atunci i-am spus doctorului să-mi facă infiltraţii ca să pot trece peste dureri, iar antrenorul va decide. Nu mă intersează nici un fel de alte speculaţii", a precizat Ciprian pentru Gazeta Sportrurilor încă de luni seară.

Marica s-a pregătit separat şi luni, alături de Galamaz, iar în această dimineaţă, la ora 11:00 este programat antrenamentul oficial, la Mogoşoaia.

Fără Marica, echipa probabilă ar arăta aşa:
Tătăruşanu - Săpunaru, Chiricheş, Goian, Raţ - Cociş, Bourceanu, Lazăr - Nicoliţă, B. Stancu, Tănase. Dacă Marica poate juca, atunci ar intra în locul lui Bogdan Stancu.
Victor Piţurcă l-a chemat aseară la lot şi pe dinamovistul Marius Niculae pentru a mai avea o soluţie în atac.

Vezi mai jos situaţia din grupă şi ce meciuri mai sînt de jucat în actuala campanie de calificare la Euro 2012

Clasament Grupa D
1. Franţa 7 5 1 1 11-3 16p
2. Bosnia 7 4 1 2 10-7 13p
2. Belarus 8 3 3 2 6-4 12p
4. România 7 3 2 2 10-6 11p
5. Albania 6 2 2 2 4-6 8p
6. Luxemburg 8 0 1 7 1-15 1p

Ce meciuri mai sînt de jucat:
6 septembrie: ROMÂNIA - Franţa; Bosnia - Belarus; Luxemburg - Albania
7 octombrie: Bosnia - Luxemburg; ROMÂNIA - Belarus; Franţa - Albania
11 octombrie: Albania - ROMÂNIA; Franţa - Bosnia

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (23)
kassaemil
kassaemil  •  05 Septembrie 2011, 16:28

marica nu mai marcheaza nici la echipa nationala ,nici la echipa de club si mai nou nu mai marcheaza nici la ilinca vandici ,dar nici o problema ca se gaseste cine sa marceze la ea:)))

andreirapid1923
andreirapid1923  •  05 Septembrie 2011, 15:55
Postat de batranul_si_marea pe 05 Septembrie 2011, 11:29

"N-am sa inteleg de ce a ales o formula asa de defensiva." Ca sa nu ne bata aia ca pe covoare de aia. Cu ce mijlocasi vrei sa construim si sa atacam noi? :)) Noi daca jucam ofensiv luam de la 5 in sus.

Dar cu mijlocul asta? Petre si Cocis?

andreirapid1923
andreirapid1923  •  05 Septembrie 2011, 15:28
Postat de alegsandru pe 05 Septembrie 2011, 14:37

tot intrebati toti ca retardatii cine e marica,marica nu e bun,e egoist,si niciodata nu am vazut nimic bun la el dar stiu ca joaca la shalke ajucat la stuttgart si shahtior,dar cine dracu e chiriches ? ma jur ca e prima oara cand aud de el,dar ma rog poate o fi bun baiatul...sper sa nu mai fie inca vreo noua paranoia romaneasca ca gardos care l-ar fi tinut pe messi in finala cl conform lui dragomir . singurul care nu are absolut deloc ce cauta pe teren e banel atletul "cel ce fuge mult " conform mintilor inteligente romanesti,si ar mai fi cocis sa \zic in rest e destul de bine,mai ales ca tanase chiar a confirmat in ultimul timp,eu unu neasteptandu-ma .

A si inca ceva, banel se daruieste macar tanase e zero, unde a confirmat? in club?la steaua nu cred!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează