FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

EXCLUSIV Răsturnare de situație: demisia lui Lupescu, lămurită de UEFA prin intermediul GSP. Iată dovada!

Articol de - Publicat vineri, 13 aprilie 2018 16:47

Răzvan Burleanu a lansat joi seară o informație care îl punea pe Ionuț Lupescu în încurcătură. Dar lovitura s-a transformat azi în bumerang.

Ce a zis Burleanu aseară? “Lupescu a mințit pe toată lumea, spunând că a demisionat de la UEFA pentru a veni să salveze fotbalul românesc. Am dovada că a mințit. Este un contract suspendat, un concediu fără plată, nicidecum o demisie. Astfel de lucruri apar când ai în ADN minciunea și trișarea”. El a prezentat un mail de la UEFA, în care scria că Lupescu e “în concediu fără plată”.

Gazeta Sporturilor a luat azi legătura cu UEFA, pentru a elucida misterul: a demisionat sau nu Lupescu de la forul european?

În scrisoarea trimisă Gazetei Sporturilor forul continental anunță că Lupescu și-a anunțat demisia de la UEFA încă din 12 februarie 2018, atunci când a decis să candideze la șefia FRF!

"UEFA confirmă că Ioan Lupescu, Director pentru Dezvoltare Tehnică, nu mai lucrează pentru noi. În momentul în care a hotărât să candideze la FRF, ne-a comunicat decizia sa de a demisiona. 

Pentru că n-a fost suficient timp pentru a finaliza toate formalitățile legate de întreruperea angajamentului său cu UEFA, departamentul nostru de resurse umane l-a pus pe Ionuț Lupescu în concediu fără plată.

De la acea dată, 12 februarie 2018, domnul Lupescu nu a mai lucrat la UEFA, nu a mai fost plătit de UEFA și nu a mai avut acces în sediul UEFA", se arată în răspunsul trimis Gazetei Sporturilor. 

raspuns uefa lupescu 3

Ulterior, Thomas Giordano (ofițer de presă UEFA) a confirmat pentru GSP și că "Lupescu NU se va întoarce pe postul de la UEFA dacă va pierde alegerile FRF". 

 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (76)
1660244554091644
Radu Eugen Adrian  •  15 Aprilie 2018, 20:21

*** ,A FOST OMUL LUI BASESCU CU O ZI INAINTE GASCA LUI BASESCU LA ARESTAT PE GICA POPESCU SA POATA AJUNGE UN *** CA BURLEANU PRESEDINTE LA F.R.F CE BURLEANU A JUCAT FOTBAL?TAICASAU A H JUCAT DAR A FOST TOT UN *** CARE NU ERA BUN DE NIMIC ASA TATA ASA FIU *** ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1855898014637832
Vasile Chereches  •  14 Aprilie 2018, 17:15

Nu a avut timp?! Serios?! Din februarie?! Și dacă nu câștigă?! Se termină concediul fără plată?! Dacă va câștiga va avea timp să-și termine formalitățile?! Consider că primul răspuns a fost corect. După aceea, printr-un singur telefon s-a rezolvat problema. Ceva gen: Thomas, vezi că vei primi un mail referitor la situația mea contractuală cu UEFA. Vezi ce răspuns dai, că eu am spus că mi-am dat demisia și m-au prins ăștia. A dat președintele un mail că sunt în concediu fără plată. Fă ceva să fie bine. La modul foarte „nepărtinitor” a GSP de prezentare a campaniei nu mă miră nimic.

ray51
ray51  •  14 Aprilie 2018, 09:48

Din reactia 'turbata' a lui Burleanu dupa sosirea acestui raspuns, este clar ca UEFA ar putea sa-l dea in judecata ca sa perceapa daune morale importante. Stimabilul i-a facut mincinosi spunand ca forul trucheaza adevarul.

Vezi toate comentariile (76)
Comentează