FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - KOSOVO

Florinel Coman și alți 3 fotbaliști, criticați de „tricolorul” cu 113 meciuri la națională: „N-au fost conectați la miza meciului!”

Florinel Coman n-a „strălucit” împotriva lui Kosovo, chiar dacă a obținut un penalty / foto: Raed Krishan
Florinel Coman n-a „strălucit” împotriva lui Kosovo, chiar dacă a obținut un penalty / foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 13 septembrie 2023 21:59 / Actualizat miercuri, 13 septembrie 2023 22:06

Răzvan Raț (42 de ani), fotbalistul care a bifat 113 meciuri și două turnee finale în tricoul primei reprezentative, i-a nominalizat pe jucătorii care l-au dezamăgit în victoria României cu Kosovo, 2-0, în preliminariile EURO 2024.

Fostul fundaș stânga de la Rapid, Șahtior, West Ham sau PAOK consideră că au existat „tricolori” folosiți de Edi Iordănescu insuficient conectați la miza partidei. 

Raț l-a amintit pe Florinel Coman, fotbalistul care a scos penalty-ul ratat de Stanciu, dar și pe Nicușor Bancu, din cauza ratării fotbalistului de la Universitatea Craiova. Nici Ianis Hagi sau Pușcaș nu l-au dat pe spate pe Raț.

A venit răspunsul sârbilor! Mesajul afișat la Belgrad, după banner-ul controversat de la România - Kosovo
RĂSPUNS
A venit răspunsul sârbilor! Mesajul afișat la Belgrad, după banner-ul controversat de la România - Kosovo

Răzvan Raț: „Nu mi-a plăcut Bancu. Un fundaș de bandă are o anumită menire”

„Au fost jucători care n-au fost conectați la miza meciului, așa mi s-a părut mie. Coman nu mi-a plăcut, de exemplu. 

Nu mi-a plăcut Bancu. Într-un meci de-al naționalei, mai ales în situația noastră, s-ar putea să nu ai foarte multe opțiuni de a marca... (n.r. - se referă la oportunitatea ratată de Bancu în meciul cu Kosovo) El face o preluare extrem de bună, dar trage foarte, foarte prost. 

Eu cred că un jucător de bandă are menirea să aibă un serviciu bun (n.r. - să ofere pase de calitate). Așa mi s-a spus mie când eram foarte tânăr, că «un fundaș stânga trebuie să facă două lucruri: să știe să se apere și, atunci când ajunge în poziție de centrare, să dea centrarea la cei îmbrăcați la fel ca el.

L-am luat pe Bancu în discuție fiindcă mi-am adus aminte de faza în care putea să înscrie”, a spus Răzvan Raț, la emisiunea „Fotbal Club” de la DigiSport. 

Supereroul României » Calvarul îndurat de unul dintre cei mai buni „tricolori” din victoria cu Kosovo
ROMÂNIA
Supereroul României » Calvarul îndurat de unul dintre cei mai buni „tricolori” din victoria cu Kosovo

Pușcaș? Destul de absent. Ianis Hagi? La fel, destul de absent. 

Cicâldău a jucat binișor, bine. Stanciu a fost bătăios, a avut atitudine, mie mi-a plăcut. Burcă și Drăgușin au fost mult mai bine decât în partida cu Israel.

- Răzvan Raț

Nicușor Bancu is back in business

Bancu a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren în partida cu Kosovo, iar prestația lui este remarcabilă în contextul în care olteanul a fost chinuit teribil în ultimul an.

Căpitanul Craiovei a revenit la națională după un an și a fost integralist cu Israel și cu Kosovo. El suferise în noiembrie trecut o accidentare foarte gravă, ruptură a ligamentelor genunchiului stâng, a doua problemă medicală majoră din cariera sa. 

VIDEO Ciprian Marica e încrezător în șansele „tricolorilor”: „Important este că am câștigat, cred că ne vom califica”

Citește și alte știri despre naționala României:

EXCLUSIV A venit verdictul! Cât va lipsi „tricolorul” de bază accidentat la lot + temerea lui Edi Iordănescu

EXCLUSIV Avem informații din interior după incidentele de pe Arena Națională » Kosovarii NU au forțat oprirea meciului! Ce s-a întâmplat

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (8)
dobrin
dobrin  •  14 Septembrie 2023, 17:08
Postat de observator_federal pe 13 Septembrie 2023, 23:39

Ok, am înțeles, Nicușor Bancu are ghinionul de a juca exact pe postul care l-a consacrat pe Răzvan Raț... Între cei doi e o distanță - nu foarte mare! - ca de la Piatra-Olt la Slatina.

Bancu a jucat bine avand in vedere circumstantele. Screciu a fost in schimb omul meciului, fara el puteam sa jucam toata noaptea si tot nu castigam.

gazistu
gazistu  •  14 Septembrie 2023, 12:29

.... au fost criticati de "tricolorul cu 113 meciuri la națională" .. auzi acolo... in loc sa zica, simplu, de Rat, CA ALA e numele lui !!! DOAR TITLURI PT CLICKBAIT!! PENIBILI articol dle Dinu!

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  14 Septembrie 2023, 08:39

Coman nu prea poate fi integrat intr- un colectiv mai disciplinat ,el trebuia sa primească galben atunci în aut de poarta el a lovit primul ,kosovarul doar ia reproșat, iar la 11 m ,cam din ala lucrat la fcsb specialiști în din astea ! Niciodată nu va ajunge ce își dorește Becali o marfa scumpa de vândut!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close