FOTBAL  »  NATIONALA  »  PROPUNERE

Propunere inedită a lui Gabi Balint » Cum ar trebui ales noul selecționer: „E momentul!”

Gabi Balint (58 de ani) cere ca următorul selecționer să nu mai fie numit de FRF, ci ales de iubitorii fotbalului din România.
Gabi Balint (58 de ani) cere ca următorul selecționer să nu mai fie numit de FRF, ci ales de iubitorii fotbalului din România.

Articol de GSP - Publicat luni, 15 noiembrie 2021 21:41 / Actualizat luni, 15 noiembrie 2021 21:41

Gabi Balint (58 de ani) cere ca următorul selecționer să nu mai fie numit de FRF, ci ales de iubitorii fotbalului din România. 

România a ratat calificarea la Campionatul Mondial din Qatar și a rămas fără selecționer. Federația este în căutarea unui înlocuitor, dar Gabi Balint vine cu o propunere inovativă. Câștigătorul Ligii Campionilor din 1986 este sigur că Gică Hagi ar fi cel ales, dacă decizia ar aparține oamenilor implicați în fotbal. 

Gică Hagi, cerut selecționer după ce Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea: „Au curaj cei din FRF?
SELECȚIONER
Gică Hagi, cerut selecționer după ce Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea: „Au curaj cei din FRF?

Gabi Balint, propunere pentru Răzvan Burleanu: „E momentul să alegem noi!”

„Să alegem noi, lumea fotbalului, presa, suporterii. Până acum au ales prost cei de la Federație, acum e moment să alegem și noi! Îi scăpăm de o vină și pe cei de la FRF. 

Din punctul meu de vedere, Gică Hagi este alegerea potrivită. Mă alătur și eu grupului care îl cere la națională. Dacă nici el nu reușește, cu un proiect pe 4 ani, nu doar pe 2, după tot ce a demonstrat la Viitorul, atunci nimeni nu mai poate”, a spus Gabi Balint, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Gică Hagi, numele aflat pe buzele tuturor

Gabi Balint nu este singurul care îl cere pe Gică Hagi la echipa națională. Lumea fotbalului îi cere lui Răzvan Burleanu să îl instaleze, dar în prima fază trebuie depășite problemele juridice. Hagi deține și antrenează în acest moment Farul, club de primă ligă.

Eu văd să fie nevoie de un antrenor cu experiență, și nu mă refer la unul neapărat în vârstă, sunt unii cu experiență de 45-50 de ani. Gică Hagi ar fi numărul 1, dar nu va pleca de la Farul. Petrescu la fel, dar nu va pleca de la CFR
- Ionuț Badea

Eu sunt curios. Nu am vorbit cu Gică Hagi pe tema asta, dar sunt curios, oare i-a fost propus lui Gică Hagi un proiect în adevăratul sens al cuvântului? Au curaj cei din Federație să propună un antrenor cu personalitate, care să aibă experiență în spate?
- Ciprian Marica

Le e interzis colegilor mei din generație. Eu, din câte știu, nu s-a făcut nicio ofertă nici lui Gică Hagi, nici lui Dan Petrescu. Eu cred că unul dintre ăștia doi ar trebui să vină dacă pleacă Mirel
- Gică Popescu

VIDEO Mirel Rădoi explică problema mentalității din fotbalul românesc: „Am fost învățați să facem lucruri de frică!”

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Intuiție! Selecționerul nord-macedonenilor spunea în septembrie: „România nu va învinge Islanda. Noi vom juca barajul”

Cristi Borcea a sunat în direct și a propus viitorul selecționer: „E primul cu care ar trebui să stea de vorbă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
masinameaeata
masinameaeata  •  16 Noiembrie 2021, 13:17

Din punctul meu de vedere, cel mai potrivit selectioner ar fi de departe, Boloni! In primul rand, Boloni, este un om educat, inteligent, a fost antrenor la mai multe cluburi din Europa, la care atentie, a confirmat! Nu inteleg si nu pot intelege, cum a fost pus Mirel Radoi, fara studii, selectionerul echipei nationale a Romaniei? Cum sa-ti bati joc in asemenea mod de un intreg popor? Romania, tara care i-a dat lumii pe Enescu, pe Brancusi, pe Niculae Paulescu, cel ce a descoperit insulina, iar sefii FRF l-au pus selectioner pe unul fara BAC? Chiar asa de jos a ajuns tarisoara asta? Sau, sefii FRF, s-au gandit ca numesc selectionerul unei tari africane?

1626497344230564
Nicolae Grecu  •  16 Noiembrie 2021, 10:40

Și atunci la ce mai trebuie federație când aleg mustețe,*** și twiteri?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

remarque
remarque  •  16 Noiembrie 2021, 10:04

oricum la nationale s-a facut intotdeauna selectie pe influente. Hagi este unul dintre oamenii influenti in sensul acesta, iar loturile nationale au ajuns vitrina in care se expun jucatori pentru a le face cota si a obtine venituri cat mai mari din vanzarea lor. Nu este despre selectia pe criteriul formei sportive a jucatorilor. Asa ajunge un d-alde Nedelcu la loturi, un d-alde Sali, un d-alde Andrei Vlad, un d-alde Ianis s.a.m.d. Or fi talentati, dar sunt mereu promisiuni. Eu le doresc sa confirme, dar nationala inseamna altceva. Inseamna sa ai valoare, sa joci la echipa ta meci de meci si sa fii in forma sportiva foarte buna la momentul convocarii la lot. Varsta nu conteaza. Ca sa ai sanse sa faci ceva cu adevarat de valoare, trebuie sa aplici principii. In orice domeniu. Altfel e vanare de vant.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează