FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA - ROMÂNIA

Niciodată atât de jos! Ilie Dumitrescu are dreptate: decizia istorică luată de bookmakeri la un meci al României

România are cota 21 pentru a bate în deplasarea din Germania/ foto: Guliver/Getty Images
România are cota 21 pentru a bate în deplasarea din Germania/ foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat joi, 07 octombrie 2021 23:39 / Actualizat vineri, 08 octombrie 2021 02:25

Fostul internațional Ilie Dumitrescu a remarcat, la Digisport, că România are cota 21 pentru a bate în deplasarea de vineri din Germania. E cea mai mare pentru „tricolori” din ultimii 16 ani, de când site-ul oddsportal arhivează cotele, iar în anii ‘90 și începutul anilor 2000 e practic imposibil ca România să fi avut o astfel de cotă. 

Ilie Dumitrescu a exclamat, în direct la „Fotbal Club” de la Digi Sport, că n-a remarcat vreodată ca România să aibă o cotă mai mare la pariuri decât mâine, 21. 

„Eu mă uitam astăzi pe cotele de la pariuri: 21 pentru victoria României! 21! Eu nu cred că a mai fost vreodată. Și 1.12 pentru Germania. Deci 21 mi se pare... Cum îmi explic eu cota asta? E un dezechilibru foarte mare.

N-am mai văzut cota asta, nu știu, dar nu-mi aduc aminte ca vreodată selecționata noastră să aibă cota asta. Niciodată! CFR a avut cotă 13 cu Roma. Dar să ai 1.12 cu 21, mi s-a părut ceva...”, a declarat Ilie Dumitrescu. 

La 17 ani după ce umileam Germania în Giulești, un titular de atunci admite: „Nu ne-a ajutat cu nimic! Rezultatul trebuia să ducă spre o calificare”
GERMANIA - ROMÂNIA
La 17 ani după ce umileam Germania în Giulești, un titular de atunci admite: „Nu ne-a ajutat cu nimic! Rezultatul trebuia să ducă spre o calificare”

Ilie Dumitrescu are dreptate. Cel mai dezechilibrat meci cu România outsideră

Fostul internațional are dreptate. Conform arhivei online a site-ului oddsportal, care compară cote de la mai multe case de pariuri din 2005 încoace, „tricolorii” n-au avut niciodată cota 21. S-au apropiat doar de două ori. 

- 7/8 iunie 2011, când, la Sao Paulo, Brazilia învingea cu 1-0 România într-un amical. „Tricolorii” aveau, însă, o echipă cu mai multe schimbări față de partidele oficiale din preliminarii (fără Săpunaru, Tamaș, Mutu și cu Râpă, Gardoș și Surdu printre titulari). Și asistau, pe viu, la retragerea marelui Ronaldo. 

  • COTA ROMÂNIEI: 16
  • COTA BRAZILIEI: 1.14

- 18 noiembrie 2019, o umilință grea la Madrid în Spania - România 5-0, un ultim meci al preliminariilor Euro 2020. Eram deja la baraj, diferența dintre cele două echipe era una mare.

  • COTA ROMÂNIEI: 17
  • COTA SPANIEI: 1.17

La pariuri, unele case (Betfair) o cotează pe România cu o cotă și mai mare. 26. În meciurile de mâine, doar Liechtenstein (29) are șanse mai mici să câștige. Ea joacă acasă contra Macedoniei de Nord

VIDEO Antrenamentul Germaniei, înaintea duelului cu România

Citește și alte știri despre naționala României:

EXCLUSIV La 17 ani după ce umileam Germania în Giulești, un titular de atunci admite: „Nu ne-a ajutat cu nimic! Rezultatul trebuia să ducă spre o calificare”

Ilie Dumitrescu, bulversat înainte de Germania - România: „Nu cred că am mai văzut așa ceva vreodată!”

„Au și ei punctele lor slabe” » Cum își motiveză Rădoi jucătorii, înaintea „șocului” cu Germania + a răspuns dilemei momentului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
amoniac
amoniac  •  08 Octombrie 2021, 10:26

Zau daca inteleg de ce un specialist se mira de cota asta ?!

c23665
c23665  •  08 Octombrie 2021, 09:17

Pesimistul zice: Mai jos de atat nu se poate! Optimistul zice: Ba se poate!!! Sa fim optimisti!!!

c23665
c23665  •  08 Octombrie 2021, 09:16
Postat de csa.regal.2017 pe 08 Octombrie 2021, 09:11

El a adus bâtele in fotbalul românesc? Sau voi in prostia care va caracterizează?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează