FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Gigi Becali, despre refuzul lui Hagi de a prelua naționala: „Nu e conflict de interese, e interes de bani”

Gică Hagi și Gigi Becali
Gică Hagi și Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 22 noiembrie 2021 12:37 / Actualizat luni, 22 noiembrie 2021 12:49

Gigi Becali (63 de ani), patronul de la FCSB, crede că Gică Hagi (56) a refuzat propunerea de a prelua echipa națională dintr-o rațiune financiară. Duminică, „Regele” confirmase că a fost contactat de Răzvan Burleanu, președintele FRF, pentru a prelua funcția de selecționer.

Gică Hagi, patron-antrenor la Farul, a refuzat propunerea de a deveni selecționerul României, venită din partea președintelui Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu: „Discuțiile au durat două ore, dar nici n-am vrut să încercăm să vorbim cu avocații dacă se poate găsi o cale. Am spus că, dacă sunt acționar majoritar, nu pot să fiu în altă parte, pentru că ies alte speculații”, a transmis Hagi.

Așadar, motivul invocat este incompatibilitatea sa cu funcția de selecționer, întrucât el este acționar majoritar la un club din România, Farul. 

Ruptură în Generația de Aur, după oferta FRF pentru Hagi! » Prunea a intrat în direct pentru a-i reproșa lui Ilie Dumitrescu: „Să-ți fie rușine pentru ce-ai făcut!”
CONFLICT
Ruptură în Generația de Aur, după oferta FRF pentru Hagi! » Prunea a intrat în direct pentru a-i reproșa lui Ilie Dumitrescu: „Să-ți fie rușine pentru ce-ai făcut!”

Gigi Becali: „La Hagi nu e vorba de conflict de interese, ci de interes de bani”

În ciuda afirmațiilor „Regelui”, Gigi Becali crede că nașul său a refuzat naționala din rațiuni financiare. 

„Aici nu e vorba de conflict de interese, ci de interes de bani. Cât poate să-i dea lui echipa națională? Pierde milioane de euro dacă lasă echipa aia. Ce să-i dea la echipa națională, 400.000 de euro pe an? Trebuie să-și aleagă, pierde milioane sau merge la echipa națională și face glorie. Și nici nu se știe dacă face glorie. Cu marfa de acum de la echipa națională discutăm peste 2-3 ani”, a spus Becali la Pro X.

El admite totuși că „mai bun decât Hagi nu e nimeni în România”. Și adaugă: 

„Eu mă uit la fapte: pleacă el de la Viitorul, se duce echipa în jos. Vine el, o ridică. Cu alte cuvinte, Rednic și ceilalți care au fost pe acolo sunt foarte mici față de Hagi. Ăsta e fapt, nu vrăjeală. Cu jucătorii pe care îi are el, altă echipă se bate la retrogradare, dar el se bate la play-off. L-am întrebat odată: «Băi Gică, ce le faci jucătorilor?» «Antrenez în continuu», a răspuns”. 

DEZBATEREA ZILEI » Ar trebui ca Federația să insiste pentru a-l pune pe Hagi la națională?

Citește mai multe știri despre echipa națională: 

Mircea Rednic, întrebat dacă e o soluție pentru echipa națională: „Eu nu sunt bun, eu sunt d-ăștia cu combinații, dinamovist...”

Ne-am luat de mână cu Bulgaria » România, într-un top al rușinii la nivel european

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
380912830348081
Gogu Steriade  •  22 Noiembrie 2021, 17:43

Antrenează Gica, antrenează, ca de când o faci ai luat mereu câte 5(cinci) bucăți in cupele europene, atunci când ai jucat!! Nu mai zic de campionatul nostru de tot rasul, unde mai mult de jumătate de meciuri sunt trucate sau stricate de arbitrii. Dar tu ești un antrenor de valoare, ce dracu, noi suntem prosti si nu intelegem fotbalul.

carnag3
carnag3  •  22 Noiembrie 2021, 16:13

Becali vorbește ca să capete notorietate, asta e esența articolului de fapt și din păcate sunt destui oameni creduli atenți la ce spune Becali.

laur_gr
laur_gr  •  22 Noiembrie 2021, 13:48

Daca antreneaza bine jucatorii, nu inseamna ca e si bun selectioner. La nationala nu ai timp sa antrenezi jucatorii, e timp doar de cateva scheme si idei de joc. Nu vreau sa zic ca Hagi nu e un antrenor foarte bun si la nationala, dar nu are legatura cu antrenamentele de la echipa de club.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează