FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Hagi nu vrea să preia echipa naţională dacă ”Baciul” ajunge şef la FRF: "Cu Popescu preşedinte, nu voi fi selecţioner!"

Articol de - Publicat luni, 02 decembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 02 decembrie 2013 17:23

Deşi face parte din echipa fostului libero pentru alegerile de la Federaţie, Hagi dezvăluie într-un interviu pentru GSP TV că evită să lege banca reprezentativei de faptul că e cumnat cu Popescu.

După ce "naţionala" lui Piţurcă a ratat CM 2014, în lista numelor vehiculate pentru o posibilă înlocuire a selecţionerului a apărut tot mai des Gheorghe Hagi. Pentru a linişti atmosfera, "Regele" anunţă însă că nu va fi pe banca României dacă Popescu va cîştiga preşedinţia FRF!

"Ştiţi cum e, sîntem cumnaţi, nu vreau să zică nimeni «Ăsta vrea să fie antrenor la naţională». Eu ştiu ce-i în mintea lui Gică, nu poate să-mi spună, dar i-am zis să mă scoată din schemă. I-am spus: «Dacă vei fi tu preşedinte, cu siguranţă nu voi fi selecţioner!»", a anunţat Hagi la GSP TV.

"Esenţial e de la U21 în jos"
Încă de la anunţul oficial de candidatură la şefia FRF al lui Popescu, Hagi anunţase că îl interesează mai mult un eventual post de coordonator al tuturor loturilor de juniori, o funcţie pe partea tehnică.

"Postul de selecţioner nu e important în România în momentul de faţă. Înseamnă presiune enormă de azi pe mîine. Tot ce se face de la U21 în jos e important!", a nuanţat Hagi în acelaşi interviu.

"Sînt în echipa lui Gică Popescu şi sper ca proiectul să convingă lumea. Niciodată nu voi avea probleme cu Gică. Trebuie să fie însă conştient că se duce la muncă!" (Gică Hagi)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (49)
cikyu
cikyu  •  03 Decembrie 2013, 00:32
Postat de je__ pe 02 Decembrie 2013, 19:47

Ar fi super sa nu vina selectioner! A fost mare ca fotbalist, dar nulitate ca antrenor!

ca antrenor nu e nulitate ..doar ca vremurile de atunci....nu au permis ca jucatorii sa se exprime si de pe banca...ei stiau cu mingea si atat

dtdr
dtdr  •  02 Decembrie 2013, 21:02

A mai fost. E prea mare palaria. Nu-i cazul !

je__
je__  •  02 Decembrie 2013, 19:47

Ar fi super sa nu vina selectioner! A fost mare ca fotbalist, dar nulitate ca antrenor!

Vezi toate comentariile (49)
Comentează