FOTBAL  »  NATIONALA  »  DEZVĂLUIRI

Tricoul lui Ianis Hagi, vânat de vedete mondiale » Ce superjucători au vrut să facă schimb: „Gesturi care m-au motivat”

Ianis Hagi, România // foto: Imago Images
Ianis Hagi, România // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 decembrie 2021 10:21 / Actualizat miercuri, 15 decembrie 2021 11:02

Ianis Hagi (23 de ani) a dezvăluit că Sergio Ramos (35) și Kai Havertz (22) i-au cerut tricoul după meciurile jucate de prima reprezentativă a României cu Spania (2019, 0-5) și Germania (2021, 1-2).

Meciul dintre Spania și România din noiembrie 2019, încheiat cu victoria categorică a gazdelor, scor 5-0, are o însemnătate specială pentru Ianis Hagi. La finalul partidei, marele Sergio Ramos, campion mondial în 2010 alături de „Furia Roja”, i-a cerut mijlocașului român să facă schimb de tricouri cu el.

Doi ani mai târziu, lui Ianis i-a fost solicitat tricoul de către Kai Havertz, mijlocașul Germaniei. În meciul de la Hamburg, câștigat de nemți cu 2-1, Hagi a înscris un gol superb.

Ianis Hagi: „Să îți ceară tricoul Sergio Ramos e o motivație”

„Nu sunt un tip care merg să fac schimb de tricouri sau mă duc foarte rar. Iar în aceste două cazuri, ei au venit sa îmi ceară tricoul şi am fost foarte fericit. Clar că e o motivaţie pentru un jucător tânăr să vină să îţi ceară tricoul Sergio Ramos”, a povestit Ianis pentru AS.ro.

El a dezvăluit că tricoul lui Ramos i-a fost adus la vestiar, când selecționerul Cosmin Contra își anunța jucătorii că va părăsi naționala după acel meci: „Eram terminaţi toţi în vestiar. Clar că am fost surprins un pic pentru că ai pierdut cu 5-0 în deplasare. A fost într-un moment slab pentru mine, mai puţin bun, dar un un gest ca acesta m-a motivat”.

Ianis Hagi a jucat 73 de minute în meciul cu Spania, fiind înlocuit cu Dan Nistor. Gazdele au înscris cele 5 goluri prin Fabian Ruiz (minutul 8), Gerard Moreno (33 și 42), Adrian Rus (autogol, 45) și Oyarzabal (90+2).

Cu Germania, în această toamnă, Ianis a jucat 60 de minute. Mijlocașul lui Rangers a deschis scorul pentru România în minutul 9, după o acțiune individuală de toată frumusețea. Cu dreptul, mijlocașul lui Rangers l-a ridiculizat pe Rudiger - minge printre picioare! - apoi a finalizat perfect cu stângul, la colțul lung.

VIDEO » Ce jucători ar aborda Ianis Hagi și Tudor Băluță dacă ar fi impresari?

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Sergio Ramos, reacție după ce a picat cu Real Madrid în Liga Campionilor: „Destinul este capricios. Voi da totul pentru PSG!”

„Spider-Man” l-a chemat pe Mbappe la Tottenham. Reacția virală a fotbalistului

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
853246084756615
Marcel Popa  •  15 Decembrie 2021, 13:46

Așa este acuma, la sfârșit de meci sa schimbi, tricouri.Nu este mare lucru ,dacă nu era el,schimba cu altul.Eu rămân totuși mirat, ca nu reușește sa se impună la Rangers și el este mulțumit.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează